|  | 
|  20.04.2009, 23:10 | #1 | 
| Moderator |  Pomoc, opada jacina ritma 

Imam stariju Yamahu i svi ritmovi mi rade OK. Medjutim, konvertovao sam jedan ritam sa Rolanda E50 i radi normalno samo sto ponekad na trenutak se stisa ritam. Mislio sam da je napon u pitanju, ali to mi se desava samo na tom ritmu. Utisao sam ga, ali opet se isto desi (kao da potone na sekund). Da li je neko imao slican problem?    | 
|   |   | 
|  20.04.2009, 23:19 | #2 | 
| Gospodar uploada Registrovan/a dana: 05.02.2007 Mjesto: Šabac 
				 Downloads: 1736 Uploads: 163 Rekao HVALA: 7 

Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova

Instrumenti: korg-Pa4x  |   

verovatno je ostala na nekom tracku midi control informacija(npr za jacinu) CC#...pokusaj edit da vidis koje su informacije osim nota na odredjenoj varijacijili ili gde ti se desava promena jacine

__________________ Nesposobni imaju tu sposobnost da onesposobe sposobne. | 
|   |   | 
|  20.04.2009, 23:19 | #3 | 
| Odomaćeni član |   

Koja Yamaha? Ako je ritam prenatrpan instrumentima, onda je moguce da je do polifonije.
		 | 
|   |   | 
|  20.04.2009, 23:22 | #4 | 
| Moderator |   

U pitanju je Yamaha PSR 350... To su one starije malo... Stisao sam sve u Style Works (style editor) i uklonio neke instrumente, ali opet se isto desava. @Marko Kraljevic Gde to mogu da pogledam? Na klavijaturi nemam editovanje ritma jer je stara. | 
|   |   | 
|  20.04.2009, 23:24 | #5 | 
| Godfather |   

Bice pre, shto marco kaze, da se zahteva veca polifonija nego shto je tvoj instrument ima...

__________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse. | 
|   |   | 
|  20.04.2009, 23:34 | #6 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 31.10.2006 
				 Downloads: 15 Uploads: 0 Rekao HVALA: 1 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

|   

Imao sam spravu pre jedno 6-7 godina,i sto se tice ritmova isto sam mucio muku,jel stalno nesto nije valjalo,na kraju sam napravio sam par osnovnih ritmova i sa tim vezbao.Psr 350 ima max. 32 tona polyfonije,sto je sasvim dovoljno,pre ce biti da ti u nekom tracku ima neki layer koji ti pravi to,probaj da procackas po Stylework-u.Koji je to ritam,ostavi mi mail da PP da ti posaljem imam dosta ritmova za tu yamahu.pozz
		 | 
|   |   | 
|  20.04.2009, 23:57 | #7 | 
| Moderator |   

To se desava na B varijaciji na kontri bubnja i desava se kada hocu da sviram desnom rukom uz ritam. Tako da bi trebalo da je polifonija u pitanju. Hvala svima na pomoci.
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |