|  | 
| 
 | ||||||
| Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  20.04.2009, 18:32 | #1 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 14.12.2008 
				 Downloads: 0 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

|  harmonika - misljenje 

Zdravo. Moram zamoliti sve one koji imaju vise iskustva i saznanja o harmonikama a uvjerio sam se da ovdje na ovom forumu postoje pravi majstori. Da li mi neko moze reci nesto za ove dvije harmonike?  Hvala | 
|   | 
|  20.04.2009, 19:48 | #2 | 
| Satriani Registrovan/a dana: 22.07.2008 Mjesto: Mostar, Hercegovina 
				 Downloads: 682 Uploads: 10 Rekao HVALA: 25 

Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova

Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam       |   

javice te se maestro Kiro shtimerserviser u brzom roku, ja cu mu reci    
				__________________ I'm the one who knocks... | 
|   | 
|  20.04.2009, 22:40 | #3 | 
| Moderator |   

husse !    Shto  se  tice  nashega  iskustva i  saznanja  za  harmonikama,  svaki  akusticni  instrumenat  je  posebna  prica  za  sebe.   Ovako  preko  slike  se  nemoze  puno  da  kaze, vec  se  treba  videti i  probat.Moze  biti  tonski  bolja Superior2  nego  President. Da  je  malo  veca  slika  Presidenta mozda bi bolje zaprimetio  neke  stvari  / sa  zadrshkom za  nju, mozda  i  nije original /  mute mi  pamet  basovski  registri,  a  i  neke  dr. sitnice.Josh  jednom  se  izvinjavam, da  mozda  ne  pogreshim ovako  sa  slikama  u  ovaj  format. Najbolje  ti  je,  da  ti  da mishljenje neki  tamo  blizi  majstor sa  iskustvo ukoliko  hocesh  neku  od  njih  da  kupujesh. Pozdrav
		 | 
|   | 
|  21.04.2009, 07:02 | #4 | 

|   

ja sam licno probao i jednu i drugu harmoniku ali nekako mi nisu legle, kako mi to kazemo. Pretezno mi se basovi nisu dojmili jer nekako su na pola vec propali i nemam pojma ali mislim da nisu pouzdanog kvaliteta. Ali kako sam vec rekao da ja zbilja nisam strucnjak za procjenu dobre harmonike. Ipak, hvala ti puno na pomoci.
		 | 
|   | 
|  21.04.2009, 12:43 | #5 | 
| Moderator |   

husse !   Ukoliko  ti  se  tonski  svidja bilo  koja harmonika,shto  je  naj  bitnije  za  akusticni  instrument, nije  nikakav  problem  da  se  reshi problem  oko  mehanike basova  ili  dr. Pozdrav
		 | 
|   | 
|  21.04.2009, 15:00 | #6 | 

|   

ok super. Nego, jel ti isto tako imas harmonike na prodaju recimo vrste superior 2 ili president? Pitam iskljucivo za ono starije harmonike jer jednom se kupuje dobra stvar    | 
|   | 
|  21.04.2009, 17:37 | #7 | 
| Moderator |   

husse !   Dao  sam  ti  sa  predhodnim  postom,  paralelno  i  odgovor  na  privatnu  poruku  koju  sam  dobio  od  tebe. Pozdrav
		 | 
|   | 
|  22.04.2009, 15:50 | #8 | 
| Šerif Registrovan/a dana: 28.04.2005 Mjesto: HR Godina: 54 
				 Downloads: 986 Uploads: 21 Rekao HVALA: 10 

Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova

Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona Interesi: Samo muzika i uvijek muzika  |   

@ husse Ajd pročitaj i pretraži malo arhiv postova vezan za odabir harmonika. Do sada smo napisali barem jedno 30-tak poštenih savjeta i mišljena vezanih oko nabavke harmonike, na šta valja paziti i obratiti pažnju. 
				__________________  u penziji ! | 
|   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |