|
|
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
ljudi treba mi hitno pomoc :s trebam za nekolko dana da odradim svadbu , ah trebaju mu dva aktivna zvucnika do 900 eura , video sam ovde u jednoj radnji su imali Behringer B412 dsp , onu si aktivni i imaju po 600 w jedan . dali bi to bilo dovoljno za svadbu do 150 ljudi , imam jos dvije 10" po 400 w , 200 rms , koje bi mogo jos da nakacim . sta mislite?? molim pomoc jer neznam sta da radim :s pooz hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2008
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 2200
Uploads: 9
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro
![]() |
![]()
nadji i dva bina i vise nikad neces da zasviras u tu kafanu...ce je srusis
![]()
Sledeći član vam se zahvalio makikorg za ovaj koristan post: | Harko (27.05.2009) |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
ma kakav behringer, to je najlosija marka koliko ja znam, bolje ti iznajmi odnekoga ozvucenje za tu prigodu, pa kada skupis pare kupis Ev zvucnike sebi i pojacalo... razlika u kvaliteti zvuka bi bila ogromna... -moj savjet... pozdrav
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gogspa80 za ovaj koristan post: | Harko (27.05.2009) |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
tu je naj bolje da radis inace sto vis kutija to bolje ! pa lakse sviras, uvek imas rezervu snage i brate tri dana posle nemogu da dodju sebi
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio RadeKOKI za ovaj koristan post: | Harko (27.05.2009) |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
hvalaaa vaam punooo ljudii
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
najbolje je da uzmeš nešto od jbl recimo eon15 g2 . aktivna kutija 400W rms. jeftinije ćeš platit a imat ćeš bolji zvuk od nekih ev klasa. kutija je negdje oko 550 € http://www.thomann.de/de/jbl_eon15_g2.htm a za te pare nemoš uzet ni ev zx4 koja košta 600€ pasivna . a još kad bih pojačala uzimo ode lova za ništa . najbolje ti je ovo jbl eon, bolja je od zx4 a jeftinija je a usto je i aktivna . na tebi je da odlučiš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Brate pogledaj datum na postovima,svadba je odavno prošla...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
jos malo pa ce i krstenje
![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|