|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ljudi moji gledajte ovu atmosferu u Beogradskoj areni!Ovo ni jedan kosarkaski tim u Evropi ne moze da dozivi!!!!
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
hm...o čemu je riječ?
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
atmosfera ubiii, evo gledam!!
![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ovo je nešto za šta se gine na terenu.GROBAR!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
To ti je brate kosarkaska utakmica cetvrtfinale Euro lige Partizan Beograd-Csk Moskva.20000 navijaca u Beogradkoj areni koja je cela u crno-beloj boji i najjaca koreografija navijaca od svih Evropskih klubova!
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
Nazalost, Partizan je imao nesrecu da naleti na super-jaki CSKA, i ovi su ih lagano dobili sa 3-0 u seriji... zao mi je...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ali realno u kakvoj je krizi klub i ovo su stvarno daleko dogurali i svaka im cast i zato imaju onakve navijace i u onolikom broju!Pa nisu imali love za avionski prevoz do Moskve kad se igrao prvi deo euro lige,sramota za ovu drzavnu vlast kad ne moze da pomogne jedan klub koji ide u 8 najboljih u Evropi vec drugu godinu zaredom!
![]() |
#8 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
to je standardna prica za nas sport koji je pored nenormalno jakih sportista u neverovatnoj krizi.....
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|