|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.04.2014
Mjesto: Petrinja
Downloads: 42
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Yamaha
![]() |
![]()
Pozdrav ljudi,već dugo pratim ovaj forum,evo sad sam se i prijavio,zanima me jel zna tko zašto mi na yamahi psr 1500 kad ju upalim,pojavi se znak od yamahe i ona se upali i sve normalno se pokazuje na displayu al ne daje zvuk na zvucnike,ni preko slusalica ni izlaza iza.neznam sta sve nisam probao i neće,ako netko znao ja bi bio zahvalan da mi pomogne.lijep pozdrav.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.806 puta u 1.354 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Dobrodošao na forum.
Što se tiče problema, teško da će ti netko pomoći ovim putem. Očito se radi o neispravnoj klavijaturi i taj problem može riješiti samo serviser. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Hvala..
Sve je bilo dobro do prije 2 dana i onda odjednom stane,i jučer opet proradi isad opet neće pa neće Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Resetuj te klavijaturu tako sto prilikom ukljucivanja drzite stisnutu zadnju dirku i ukljucite klavijaturu . ako ni to ne pomogne onda treba ucitati novi program . Verovatno da ste ucitali neki ritam , a u njemu ima suvise nepotrebnih syex podataka . Srecno Ja imam tu yamahu 13 god , i ekstra radi .Poslusaj te moje demo snimke
Sledeći član vam se zahvalio gagan za ovaj koristan post: | leon.pezic (14.04.2014) |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Evo sad cu to probati,nadam se da će napokon uspjeti,već sam lud
Sent from my iPhone using Tapatalk Dodato: Gagan,veliko hvala ,radii,iako sam preko function prije resetirao i nije išlo,al sad radii,još jednom hvala Sent from my iPhone using Tapatalk Promijenjeno od leon.pezic (14.04.2014 u 21:54 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|