|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kolege sta vi mislite od iskustva sta je bolje Behringer Xenyx 2442fx ili pmp 5000 ?pozdrav
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Behringer Xenyx 2442FX je suv mikser, dok je PMP5000 powered mixer...Moj savet ti je -> Bez' od toga...Za te pare sto ces dati za Behringer, mozes jos malo ustekati i sebi lepo kupiti PowerMate 600...Koji ce ti iole bolje odratiti posao, pa cak iako ima manje kanala...Sta ce ti 20?
![]() Moj cale ponekad radi na Bell-a, mikser od 8 kanala...Sviraju on, harmonikas, pevac i pevacica i gitarista...I sve to na tu jednu miksetu... A ti, verovatno si sam ili mozda pevac/pevacica, tako da ti nece biti potrebno vise od 8 kanala... Pozz
Sledeći član vam se zahvalio skoricnik za ovaj koristan post: | Svirac bt (06.02.2009) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
U redu za velicina kanala, zanimalo me je sta je bolje e sad Behringer Xenyx 2442FX je suv tako da nista od moga plana ja imam pmp 5000 hteo sam da probam da trampam ali nista mora posle da nabavim efekte i sl.... ipak hvala na odgovorom pozzz
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ima on svoje efekte, samo mu treba jos snaga uz njega..Slave
![]() Pozz
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Znam znam radi sam ja na soundcrafft suvu i korstio sam Slave ili pojacalo posto ona je nemala koristio sam i efekte dopolnitelne.pozzzz
![]() |
Favoriti |
|
|