|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Belaj boy
|
![]()
Upravo je u toku na RTS 1,emisija u kojoj su predstavljena tri potencijalna kandidata za pesmu Evrovizije.Emina Jahovic,Milan Stankovic i Oliver Katic.Moje misljenje je da prolazi Milan.Sta vi mislite?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
Ovo mora da je neka zezncija,sa ovakvim pesmama ne treba ni da se pojavljujemo na Evroviziji,katastrofa.
![]() Ne razumem kakav je sad ovo nacin izbora pesme,jedan kompozitor i tri pesme??? Kad bi birao od ove tri jedino Milanova donekle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Bez komentara,a ako nas plavko bude ,,predstavljao,,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Belaj boy
|
![]()
Ma ja sam ubedjen da ce Plavko da pobedi jer ce klinci da glasaju za njega a pesma mi se ne svidja ni jedna.Voleo bi da cujem pesme ovih kandidata koji su ispali.Mozda je tamo bilo nesto bolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
Nije vazno ko nas predstavlja od njih troje,pesme su katastrofa,proslogodisnja cipela je zakon za ovo. Ja sam rekao Milan jer jedino ta pesma da kazemo lici na nesto. Mada jos uvek ne mogu da dodjem sebi,ne verujem ni usima ni ocima.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
sta reci osim "vazno je ucestvovati"...ja drugi komentar ne mogu da osmislim...
![]() Samo se plasim da jednog dana ne otvorim frizider a ono izleti neka "zvezda granda" napolje...bruka i sramota,od njih ne moze da se zivi... ![]() Promijenjeno od Vule (13.03.2010 u 22:08 sati) |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Ljubav je musaka... Predsednice salji tu mornaricu jer kunem ti se svi smo mi za ludnicu... Srbijoooooooooooooooooooooooooooooooooo jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooj
![]() sta smo docekali... Ja sam rekao jos kad je objavljeno ko su kandidati da ce Emina da prodje jer mislim da je izbor namesten... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kod nas namesteno?Ma jok,to je sve regularno,gde kod nas da se namesta
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Kada je Molitva pobedila na Evroviziji, tada nas je predstavljala zena koja lici na muskarca.
Ove godine ce nas predstavljati muskarac koji lici na zenu. Sta reci ![]()
![]() |
#10 |
Belaj boy
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
|
|