|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ovako kolege dali netko zna kako ili dali ikako se mogu otstraniti crne damke grebnatinke sa klavijatura?pozdrav
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Sa koje klavijature, i koja boja je u pitanju?
Trebalo bi da moze da se otkloni polir pastom, ali nisam probavao, niti znam kakvo ima dejstvo ![]() Pozdrav!
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Srebrena boja imam ih i na korgu i na yamahu pa hteo bih da sjae : ako ima nko sredstvo i ko ima iskustvo neka ga spodeli sa mene i nas :d
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Crne fleke na sivim PA se ne odstranjuju nego je to ogrebana boja.Kupi lepo autolak za alufelge (zna se koja je to boja ),i nanesi komadom sunđera .(Ako si majstor možeš i prskati ali nebi ti to savetovao ako radiš prvi put).Ja sam to uradio i dobro izgleda.
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
a dali mi mozes rece kako izgleda ta boca sa lako ili bojom sta je i kako mu je ime za da potrazim ovde kod nas.pozdrav
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
normalan silber autolak za ALU (obavezno naglasi alu) felge ,imaš u bilo kojoj auto prodavnici ,sve su uglavnom iste boje koja je najpribližnija syntu
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Znaci tako kolega to alu kao za aluminium? ali dali ce to biti od koristi sa takvom bojomna plastikom,da ne se nagrize plastika?jeli si ti to napravio i kako to izgleda?znaci jas imam po rabovima na klavijaturi.pozdrav
![]() |
Favoriti |
Oznake |
citenje, damke |
|
|