|
|
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Pozdav,
zelim da pocnem praviti sam ritmove kakvi mi odgovaraju i da prepravljam stare. Ako mi mozete reci koji bi program bio najbolji za to i gde ga mogu skinuti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.12.2007
Downloads: 421
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Najbolje ti je da ritmove prepravljas na samoj klavijaturi,od toga nema bolje...A ako bas hoces neki program probaj EMC Style Works-dobar je,pa vidi da li ti odgovara..Ne znam samo da li ces uspeti da nadjes na netu da ga skines,probaj,ja ga odavno skidao,i jedva nasao,ali ne znam ni gde ni kako,stvarno...Procackaj malo po forumima,ljudi ostavljaju linkove gde su ga skidali...Ali ipak ti je najbolje da ih prepravljas na samoj klavijaturi,bar ih ja tako prepravljam...Probaj i jedno i drugo pa vidi...Poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.09.2008
Downloads: 1695
Uploads: 25
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Taj program imam 200 godina (EMC) i ne zvuce lepo ritmovi u njemu (intro pogotovu)
Sad sam skinuo Cubase SX3 (hvala Neso) pa cu da probam nesto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Ako neko ima uputstvo za ovo cudo ili ako moze na bilo koji nacin da pomogne neka napise nesto... :O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
imam ti ja styleworks full verziju, pa se javi na pp
![]()
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@EmirTotic
Ako si pod čudom mislio na Cubase stvar baš i nije tako jednostavna.Tu je jako teško bilo šta ukratko napisati, a posebno nešto uopčeno.U Cubase-u jednu te istu stvar možeš napraviti na više različitih načina pa kako kome odgovara.Znam da ti nisam pomogao, ali vrijedi izgubiti nešto vremena i prvo malo proučiti program da bi ga kasnije mogao koristiti.
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Hvala druze imam i ja XT verziju tako da mi ne treba. Ako tebi treba nesto reci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Mozda bi ti,sto se Cubase-a tice,koristilo da kupis ovu knjigu:
Nije skupa(oko 10e),a odlicna je! To je prirucnik na srpskom jeziku i u njemu je sve potanko objasnjeno.To je moje iskustvo jer imam ovaj prirucnik i sve sto je vezano za moj rad u Cubase-u,a da mi nije jasno,nalazi se u njemu.Veoma edukativna literatura! Pozdrav!!! P.S. Inace,ovaj prirucnik moze da se kupi u vecini knjizara.
[SIGPIC]http://www.note-ability.com/images/piano.jpg[/SIGPIC] Promijenjeno od Jolly (13.12.2008 u 02:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ja sam imao priliku da na kratko vidim i prisustvujem kada se pravi jedna
varijacija za ritam u Cubase.I iskreno,meni nista nije ostalo u glavi. Kao covjeku koji se prvi put susreo sa tim programom-nista mi nije jasno. Shvatam ja neke stvari,ali tu ima mnogo,mnogo mudrolija i treba znanja. Zato mislim,da ko nije radio u Cubase bolje je i kupiti knjigu,ili da mu neko pokaze.A sam se uciti u njemu,to zahtijeva,po meni,mnogo vremena,strpljenja i zivaca.I dobro uho,da ne zaboravim. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pravljenje, ritmova |
|
|