|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Pozdrav svima!
Imam neku ponudu da sviram 2,5 meseca u Cikagu,pa me zanimama koje pare da trazim ljudima i tako to....... U aranzmanu su Nova Godina i Prvoslavna Nova Godina,tako da me zanima cena takvih skupova.Takodje me zanima cena jedne kafanske veceri i tako u tom fazonu. Zanimam me i cena avionske karte.Ustvari mene sve zanima kako stoje stvari tamo. Molio bih clanove YU-MIDI foruma koji zive i rade u USA da mi pomognu oko informacija,a mogu i clanovi koji nisu preko bare da kazu ako nesto vise znaju.... ![]() Vec duzi niz godina imam nekakve ponude za USA ,ali nikako da odem.Mozda cu ove godine,pa da se nadjemo negde ko je od clanova blize,pa da popijemo nesto....... ![]() Pozdrav!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
U CH neznam al mora bit nesto kao i u NYC. Normalna noc u kafanu, ti i 1-2 pevacice,
gazda ce ti dati 300-400$, TIP/BASKSIS delis na pola sa gazdom kafane.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Cuj baksis djelis sa gazdom i to prvi put cujem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: Francuska
Downloads: 446
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Ni ja nisam nikad cuo za to, da se baksis djeli sa gazdom ?????
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Baksis se deli sa gazdom???
![]()
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
Da,cuo sam da postoje i takve kombinacije.Ali videcemo......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ovde ti je tako, il ti plati on i baksis na pola il ne placa ti nista samo za baksis radis.
Proslu sam zimu svirao 3 meseca na jedno albansko mesto, znalo je biti i po 1600$ baksis al na kraju morao sam na pola sa njime.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Milane evo ja cu da ti kazem jer sam imao pondu pre jedno 4-5 godina da idem u New Jersey da radim jednu sezonu pa sam se raspitivao o tome!Prvo i osnovno radi se samo vikendom i ja sam imao ponudu 200$ po veceri,znaci petak i subota 400$ i kako sam cuo od gazde uvek padne jos po 200-300$ i kad podelis baksis sa pevacicom ostane ti od vikenda odprilike 500$ a uslucaju da uleti neka nasa svadba onda se zakucava
![]() ![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (28.10.2008 u 16:08 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.03.2007
Downloads: 181
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ma to sve zavisi sta se dogovoris sa gazdom za taj baksis, ja to licno nikad nisam cuo ???
Ma pustite gazdi neka na placuje ulaznice |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Naravno, nista smesno, ima restorane posebno za svadbu gde posle svirku
ne podelis al dio baksisa das konobarima. A sto se tice gazdi skoro svaki.
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gaza, kolika, usacikago |
|
|