|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.04.2009
Downloads: 220
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
da li hoce neko da mi kaze kako da ubacim boje u pa 50 posto sam tek sad kupio i neznam oko njega , molim vas postupak ako ste voljni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolega pogledaj na "SUCHE". Vjerovatno ima već napisano o ovome. 100%... Ako ne nadješ ja ću ti napisati. Pozdrav...
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
drure imas na forumu pisano o tome.....
ubacis u klavijaturu disketu ili sd karticu zavisi sta ti je....pa pritisnes gumb DISK ili sd kard..i ides na opciju LOAD....nađes set i pritisnes F3 OPEN .....i nađes perform i onda ides na opciju LOAD F2 i ides na gumb ENTER......to ti ucita citav set sa bojama.....to je to ....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Evo ako ti ovo može pomoći,
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...bacivanje+boja Inače, kad odabereš set, stisneš OPEN SET, ALL, OPEN, i sad odabereš opet PERFOM ili PROGRAM, opet OPEN, i onda odabireš posebno koju banku hočeš da usnimiš u klavijaturu. Ako gdje zapne, javi se na PP. ![]() Hbga, sorry momci, kad sam ja kljuckao itražio, vi ste već odgovorili. Promijenjeno od svirko (24.02.2010 u 10:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
manual manual i manul procitati i onda ce biti lakse,pa ako ne ide onda trazi pomoc ovde.
to je pravi put da upoznas klavijaturu.ovako ces samo izgubiti dosta vremena dok sve saznas.
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
A gde mogu naci dobre boje za pa 50?Mozda sam promasio temu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Pa downloadiras neke setove iz download sekciju i u njih u program foldera imas user1, 2 i 3, svaki od njih je pun sa bojama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma sve sam to skidao i ni na jednom nisu boje kao u mom setu sto koristim........Znate li neki provereni set koji ima opasne boje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Druže moj,
da tebi od onih sílnih setova i zvukova,a radi kojih je neko dane i dane provodio nebi li ih složio kako treba,i da to tebi ne valja,ja to prosto ne mogu vjerovat da si ti to napisao!!!! Zašto onda ne naručíš neki set od ljudi koji prodaju,pa daj za njega 100,200 Eura,pa dok njega upucaš u Korga,onda češ vidjet kako su ti setovi kod nas i te kako dobri!! A primjetit češ isto da u tim 'skupim i kvalitetnim' setovima ima barem 90% materijala skinutog odavde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kolega ....nisam rekao da setovi koji su postavljeni na ovom sajtu ne valjaju!!! Naprotiv,dosta toga sam skinuo odavde pa sam iz svakog seta vadio najbolje boje koje sam nalazio... pa bih sad malo da svoj set dopunim nekim novinama ....Mislio sam ima li neki set u kome su sve boje vrh?! Vec mi se smucilo da ucitavam svaki koji izbace pa da posle pola sata preslusavanja ukapiram da odatle mogu izvaditi samo nekoliko extra kvalitetnih boja!!!Dakle treba mi pomoc oko pronalazenja seta sa velikim brojem izuzetnih boja.....i samo sam hteo da mi preporucite neki....ne znam zasto izvrcete moje reci ...ne vidim razlog
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|