|
![]() |
#1 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Da li postoji neka mogućnost da se ukljuci metronom na aranzeru da kuca u zadatom tempu (treba mi za klinca zbog vezbanja)...
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Donator
|
![]()
Nemoze koliko ja znam. Jedino da vidis u drum kit-ovima ima negde fabricki sempal metronoma i da snimis u ritmu pa da mu pustis.
![]() |
#3 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Moze...
![]() Ukljucis metronom u globalu i stavis mode na style, izadjes, izaberes ritam, 4/4, 2/4, 9/8..., na glavom prozoru stavis mute na Dr/Perc, Accomp i Bass i samo se cuje metronom, a tempo zadas koji hoces... ![]()
![]() |
#4 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ma imam ja metronom ali dok svira jedva se cuje hocu da mu namestim da ide na zvucnike
hvala milane
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Donator
|
![]()
Nisam ni ja ovo znao. Hvala i od mene Millance
![]() |
#6 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ma shema G6...
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ma ja nisam mogao da nadjem metronom znao sam da ima negde ali nisam mogao da ga pronađem ali oako sam i kontao nesto kao sto mi je milan napisao....
jos jednom HVALA
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|