|
|
Dodatna oprema Sample kartice, memorije, expanzije i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Gde moze da se kupi i da li neko moze da mi objasni da li se on moze kupiti prazan i da li se moze puniti naknadno???
Hvala unapred...
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Care pod hitno na citanje pravilnika jer bar tri prekrsaja si napravio a nisi jos ni poceo, da te serif ne izbaci naglavacke...........
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
???
Tema je postavljena gde treba, njemu treba informacija. Kad resi da kupi onda ce da postavi oglas..jedino sto je duplirao temu, to je greska.
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Pa jel' to moj drugar Milan?
![]() Dobrodosao na ovaj forum. Uglavnom ne razumem sta je on sad prekrsio, ovako mi se cini da je sve u redu ![]() Sa EXB se ne moze brisati...To ti dodje kao Flash Kartica za Pa80, ona sa vec fabricki nasnimanim semplovima npr. Arabic Drums i tako to...
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (20.09.2008 u 21:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
![]() A sto se tice EXB-a brisanja nema,to sto kupis to ti je!Imas razna prosirenja kao LEAD EXB,ARABIC DRUM ITD...ITD...
![]() |
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
nista lose nisam mislio samo sam rekao to za njegovo dobro.............
pozzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Posle toliko objasnjenja o pravilima red mu je da mu se odgovori.
Ne, EXB je prosirenje koje je vec puno, ima unutra SET i prodaje se tako i zato je skupo toliko, nemozes ga modifikovati. Tebi treba (ako nemas) EXB RAM, ili na naski SAMPLING memorija, e onda tu mozes igrati se brisati i stavljati, sint moze 2x16 ili 32MB ukupno, mozes imatu jednu od 16 il obe zajedno. Ako ih nemas, jos i dalje se nadju i vrlo su jeftine, mozda neko od kolega tu i prodaje to. Pozdrav
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Meni se cini da sam mu odgovorio ali u svakom slucaju hvala sto si nas prosvetlio
![]()
![]() |
#9 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ma nisam prosvetio Marco i nije bilo o tebi, covek pitao pitanje, prekrsio neka pravila
i gotovo, il banirajte ga il pustite ga, svi navalili o pravilama ko da je USA Constitution, ljudi ubijaju i na kraju nikome nista...a niko nije obratio paznju na njegovo pitanje. Svaka tema se pretvara u prepucavanje il o Pravilama.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala za objasnjenje u vezi EXB-a!
A to sto sam napravio par gresaka na forumu mislim da je nebitno, ispravio sam se!!! Pozdrav...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
exb, pa1x, pomoc |
|
|