|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Kako da prebacim tvorničke ritmove u user foldere i kako da im promijenim imena. Molim vas svaka pomoć dobrodošla. Hvala unaprijed
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Samo otkljucaj fabricke ritmove da mozes da ih presnimis na disk i to je to posle ih ucitavaj gde hoces!A da promenis ime mozes na ovaj nacin,udjes u record na izabranom ritmu i samo ga sacuvas sa drugim imenom na isto mesto
![]()
![]() |
#3 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Prijatelju,
kao prvo u USER -e ne možeš prebacit sve tvorničke stylova, samo njih 48. Znači trebao bi ih presnimit na floppy disk i jednostavno ubacit na USER mjesta, al iskreno, ne vidim radi čega bi to radio.Jednostavnije je neke ritmove ubacit mjesto tvorničkih. E,sad za ovo drugo, kako ih preimenovat,to baš nisam siguran, al mislim da ide DISK, UTILITY, RENAME, neka me neko pametniji ispravi ako girješim. Al to ti je puuuuno puno jednostavnije radit u KAT2000.Gotov si za tren oka, i samo šibaš diskete, i snimaš šta gdje hočeš Pozdrav Ako ti baš nebude jasno, javi mi se na PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
za to preimenovavanje grijesis svirko, samo stisnes record pa current style i kad ga spasavas upises drugo ime.. vjerovatno hoces da se lakse snalazis kada sviras neke pjesme sa njima pa bi ih preimenovavao.. to je neprakticno ti.. imas za to style change funkciju kada odaberes boju za neku pjesmu da se odmah odabere odgovarajuci ritam i tempo, naravno to treba podesiti prvo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Riskiraj desetak kuna u Valentinu i riješit ćemo...
Pozdrav , Grupa "Art " ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
idi na disk/utility/page+ pa odstikliraj protect style i global protect mislim(to sam radio na pa80,isto je).E onda idi na record(prvo odaberi zeljeni style pa u rec.izaberi curent style)i opet pritisni record.Daj novo ime ritmu ako hoces i smjesti ga gdje god hoces,a ne samo u yser.Sretno
Ovo je ako hoces da samo promijenis ime i lokaciju postojeceg ritma.Izmedju ova dva record mozes po zelji editovati style pa ga onda takvog spasiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
help, pa50 |
|
|