|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sa dow.centra skinuo sam bas@tina gitaru, ali kako da ubacim u klavijaturu?Teska je oko 3,2mb, stavio sam na 3 diskete i sta dalje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Koja klaviatura,to se ne radi preko disketa...ako imaš hdd radiš to preko njega ili ako imaš USB radiš preko toga đavla...i to je to...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Tešo drug...Vidi nađi sebi jedan hdd od lap topa za 10eura i ugradi ga...preko diskete nećeš moći to da ubaciš nikako...Zašto? ša zato i kad bi htjeo da učitaš sempl u pa80,imaš 3 diskete i kad on ne nađe djela sempla kojeg treba napiše Not Found i ništa nisi napravio samo se nasikiraš...Dakle HDD ti je osnova drug ako misliš loadati semplove u PA80...onda je sve jednostavno...Sa hdd importiraš semplove na FMC karticu,malo ih doradiš po želji i to je to...A sa disketom sam smao gubio živce...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hvala Alix na odgovoru, izgleda ga moram ugradjivati...Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
I nauchi da teama dajesh smislene naslove, inache necesh dobiti odgovor svaki put...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
sampla, ubacivanje |
|
|