|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2007
Downloads: 833
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Zdravo kolege!
Imam jedno pitanje ako neko moze da mi odgovori? Radi se o flashkartici : RMC-PCM02 TURKISH ARABIC WORLD. Ocemu se radi? Naime kad je ubacim u klavijaturu on je registruje odnosno prihvati. A kada hocu da vidim info sta se nalazi ili koliki je kapacitet onda slova budu siva, a isto kada pokusam da je formatiram isto bude sivo.Na njoj nepise koliko je mb tako da neznam kolika je al ja mislim da je 8mb.Na njoj se nalazi nekoliko ritmova i nesto malo boja arabskih.Ubacijo sam poslednji OS V 3.06 i opet nece. Sta bih moglo biti ili neko zna za rijesenje. Unaprijed se zahvaljujem kolegama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Sumnjam da ces ju moci formatirati jer su te karte zasticene po tom pitanju .Velicinu karte bi ipak trebalo da ti napise na sintu i to na stranici gde ti pise za kartu i HD ako imas ugradjen .Na tim kartama su po obicaju neki drum semplovi i instrumenti koje mozes da koristis u ritmu .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dakle tu karticu nisi trebo kupovati...To je čisti ROM pomnilnik kojeg ne možeš izbrisati nit ništa...Taka kakva je,taka će biti vječno...Dakle ako ti ne koriste te stvari u njoj onda moraš da kupiš RAM-FMC...Tek na FMC-8 ili 16MB možeš da formatiraš,stavljaš,brišeš,itd...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2007
Downloads: 833
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Hvala kolege ija sam predpostavljao da nemoze.
A tu sam dobijo uz klavijaturu kad sam je kupijo. Nista onda u potragom za drugom karticom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.09.2007
Mjesto: stuttgart
Downloads: 2040
Uploads: 32
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: korg pa 900
![]() |
![]()
prijatelji ko moze da mi pomogne zablokirao mi je pa 80 kad ga upalim gore par lampica al nista se ne desava svi tasteri su izvan funkcije unapred hvala na pomoci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.06.2008
Downloads: 13
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
davidr,
Mislim da ćeš odgovor na svoje pitanje prije dobiti ako ga postaviš u zasebnoj temi, umjesto ubacivanja u već postojeću temu, sa kojom tvoje pitanje baš i nema puno veze (osim što se radi o istom tipu klavijature). |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
flashkartica, pa80 |
|
|