|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.10.2007
Downloads: 348
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Imam emx5000 i yamaha s115v kutije, zelim da zamjenim za drugu neku kombinaciju razglasa. Sviram na arenzer pa sam mislio da uzmem nesto da bi bolji bio zvuk na klavijaturi i mikrafonu. Dali ima nesto drugo da bi dalo bolji zvuk ili da idem na Dynacord powermate neki?? Dali da uzmem neki processor i popravim zvuk sa tim ili mi je zadnja opcija opet Dynacord. Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
Dynacord je po mnogima, najbolja solucija, mislim da je vec dosta pisano o tome..
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
druze,ja radim na powermate 1000-2 i rcf 15-ice art 315 i prezadovoljan sam tom kombinacijom,znaci toplo preporucujem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Najbolje uzmi jos dvije kutije ,da prodajes miksetu i kutije treba ti jos mnogo novca da bi uzeo nesto da mnogo bolje radi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.10.2007
Downloads: 348
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
spreman sam da ulozim neki 1500 eura sve zajedno kad bi prodao ovu mixetu i kutije i jos ulozio svoji para. Zbog toga pitam dali ima neki kombinacija od ovakve cjene? Stvarno ne zelim da predjem na dynacord i ako vec znam da je najbolji posto je to malo vise love koju ja nezelim da potrosim sad. Sad gledao sam electrovoice starije mixete psx i hocu da znam bili se moglo od toga nesto napraviti ili od neki mackie mixeta? Kutije takodje ili od jbl nesto?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.11.2007
Downloads: 534
Uploads: 4
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 13 puta u 5 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() a za ceo Band onda je druga prica ...ziv bio ![]() Za malo zaboravio ....ova kombinacija ovde u Australiju znaci polovni ....kosta izmegu $4500AU do 5500 to ti je 2800/3200eur .. e sad vidi dokle mozes ti ![]() Promijenjeno od korgpa_800 (21.08.2008 u 07:29 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Kazes da je zvuk manje plastican i izvestacen na PS 1200,1202 ili PS 800 u odnosu na PM 1000/1600?
Sta tebi onda to plasticno i izvestaceno znaci? Bele dynacordove miksete (PS 1200,1202,800) su KANTE! Pozdrav.
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ista priča,drugo kolo...Jedni se kunu na Dynacord,nekim ne valjaju,trećima je plastičan zvuk,ovo ovako ono onako...Ku#$%C od ovce...Neću se ubacivati u debatu jel nigdje ne dolazimo...Čim se neko nađe da traži pomoć,jedni vuču na Yamahau EMX,drugi Dynacord,treći SoundCraft,četvrti Mackie,itd...I na kraju momak još više zbunjen nego što je bio na početku---Svako svoga konja hvali a drugog blati...Zato neću ništa da dodam,smao ću gledati kako se igra ŽIKINO KOLO,i ako bude prekršaja,sljede kartoni-vi se slobono raspišite samo gledajte da ne bude sukoba...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Sve sto ste ovde pobrojali, covek nece moci da kupi za te pare koje ce da odvoji...
Ako sviras sam, uzmi nesto manje da mozes da nosis..a i ovu kombinaciju sto imas ti je dobra, al ajde... Za Mix ti preporucujem Dynacord PM1000/1 ili PM 600/2 po komadu su negde od 700-900evr. bolje su od EMX5000, imaju bolji EFF, jaci su i kompaktniji.. Ostaju ti jos 600-700e recimo... Kutije...pokusaj da se malo stisnes i uzmes FBT Maxx6, jesu 15'' ali su veoma lagane, snaga 700w, veoma mrsne i mocne...to mozes sam da nosis...a kombinacija do jajca ![]() PS ![]() Kad se pazari takav mix, samo treba izmedju ostalog da vidis i proveris elektrolite na toj mixeti...samim tim sto je mnogo stara, pa najvise to strada i automatski gubi i snagu i zvucno-tonsku sliku, inace...je naj mekshi mixer, u pravu je @zsimonovic kakav qrac PM...samo sto je mnogo veliki i treba dvojica da ga nose pogotovu PS2000... To je vec druga tema.... @Beethoven, mislim da nema potrebe da se sad cimas oko ovoga ![]() Svaki tvoj naredni post u vezi ovoga, smatracu krsenje pravilnika i ides malo na odmor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()