|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
E ovako zanima me da li neko od clanova ovog sajta zna gde se moze naci snimak koncerta ove grupe sa koncerta u beogradu. od njih imam koncerte iz '91 i 2002 i to je sve. Ali bih voleo ako bi neko imao ovaj iz beograda ili ako nema moze bilo koji sa ovim novim klavijaturistom Gregom. Voleo bih da razmenimo materijale jer ne ocekujem da mi neko pokloni ili da tek onako. POzz svima!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Hehehe....ako te interesuje??
Ti dam autenticne snimke..bio sam na koncertu, snimao mobilnim i razocarao sam se kompletnom tonskom slikom...a bio sam 7 do 10 metara od bine... A o svirci da ne govorim...Neverne Bebe-Milana poznajem od '92-93 god...rock band-the best, ali tada...nisu ostavili neki poseban utisak... Samim tim, sto su na Tashu bili ugovorom vezani za jacinu zvuka-tona.. e sad, da li je to svuda u svetu, da predgrupe tako rade ali ovo sto je tada bilo bas i nije fer... Cujem od drugare koji su bili pozadi da nisu nista culi.... Kad je krenuo TOTO bilo je, onako..."bogu plakati"...ne govorim o svirci i energiji, nego o kompletnoj slici, pogotovu o jacini.... Ako te zanima da se cujemo i razmenimo snimke!!!??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.01.2007
Downloads: 122
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg M3,Korg SP250
![]() |
![]()
Imam ja divx,ali bi voleo da imam sa Nevernim Bebama...kako bi mogao da ti dam to?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
E nisam bio kuci ovih dana pa ono nisam uspeo da odgovoriim. Sto se tice koncerta u bg-u i ja sam cuo razne price uglavnom je u pitanju razocarenje pa sam mislio ako neko ima divx pa da vidim o cemu se radi. za neku razmenu ja nemam adsl jedino nesto preko poste da razmenimo diskove ako nekog zanima neka se javi na msn.
Promijenjeno od Vaxter (15.08.2008 u 16:27 sati) Razlog: ajmo bez osavljanja adresa u postovima... ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bg2006, koncert, toto |
|
|