|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2007
Downloads: 833
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozdrav drugovi i kolege
Imam problem sa operativnim sistemom nemogu nikako da ucitam fabricke fajlove sa korgove stranice nece da ih pokrene kod mene je sada os 305 Isti sam problem imao sa back up nije moglo pa mi je drug Sapko poslo svoj backup i onda je moglo. Dali bih neko mogao da mi kopira sa svoje klavijature os 306 pa da mi posalje ili da stavi na download.mislim da je to jedini nacin kod moje klavijature. Molim vas ako neko moze. Hvala u naprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.07.2004
Mjesto: Germany
Downloads: 401
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA900
Interesi: 3Dmax & Cinema 4D,F1
![]() |
![]()
Eno postavijo sam ti za download. . .
Pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=4910 http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=4701
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (08.08.2008 u 23:42 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Drugar foruma
![]() |
![]() Citat:
A ti ako nezelis pomoci nejavljaj se na ovu temu! Ja vam ozbiljno kazem nemoze da mi otvori sa korgove stranice nijedan fajl. A meni netreba bakup vec poslednji os 306 a neki ritmovi itd. mi uopste netrebaju jer hi ima sasvim dovoljno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
otpakuj ih jer su u rar ili zip formatu i MORA da ih otvori nisu to badava tamo stavili da se narod zamlacuje sa skidanjem. I nema potrebe da citiras poruku iznad tvoje!!! Malo prouci pravilnik.......
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (09.08.2008 u 00:23 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Drugar foruma
![]() |
![]() Citat:
Valjda sam sve pokuso al neide kad moj os snimim na disketu i probam da ga ubacim ponovo sve ide okej al ovaj nece |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
UMIRENO MOMCI...Hamso nemoj drug da se odmah ljutiš,pravilnik ionako treba svako da pročita...Nego ja sam prije par dana postavio OS 3-06 za PA80 koji PROVJERENO radi kako treba i skini ga dole i instaliraj...Ako ti šta nije jasno imaš upustva u PDF,a ako ti ni tad ne bude jasno,javi se na PM pa ću ti razložiti korak po korak...Sve najbolje i opušteno,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
306, korg, pa80, problem |
|
|