|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ubacim sa flopija set u klavijaturu i idem na LOAD,kad mi automatski izbrisa staru postavku sto sam imao.Verovatno nisam dobro ocitao, pomozite, kako se to pravilno ocitava, prvi put sam u ovome, NE ZNAM da se snadjem.Sta da radim sa tim ubacivanjima, pojedinacno sa diskete da uzmem ritam.....i tako bitnim stvarima?Stvarno molim za pomoc
![]() PS Staru postavku nisam imao sacuvanu na FD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suludi Moderator
|
![]()
Care...koja je klavijtura u pitanju!??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
PA 80 - Kako je moguce kad sam isao na load da mi se izgubili stari ritmovi i boje?Pomagajte aman Boga.............................................. .............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ako si isao samo na load onda si pregazio ceo set znaci i ritmove i boje koje si ima u klavijaturi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Druze, kad ides na LOAD i loadujes kompletan set, ono obrise tvoje stare postavke i snimi posve novi set. Ali ako hoces iz tog seta sa flopia da samo presnimis ritam ili boju, onda ides na OPEN, pa izaberes STYLE ili PROGRAM i onda loadujes fajl koji ti treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Znaci u tome je problem....Hvala vama na pomoci....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jos jedno pitanjce samo - sa diskete kad ubacujem neki sempl, ucitam onaj jedan KMP, e sad, koji treba ucitati od silnih KSF, u vecini slucajeva ih ima vise od 4-5.Je li treba svaki.I da, kako treba da budu spakovani na disketu, je li posebno u odvojene foldere, zajedno......kako?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Cek, koliko sam te razumeo , taj jedam KMP treba da bude sam da disketi, a u folderu KSF, pa se svi ucitavaju, ili.....Jel bitan redosled, sta se prvo ucitava?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cini, stvar, zaj |
|
|