|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
e pa ovako momci, treba mi strucno misljenje, da li je bolje uzeti nov pa50 ili polovan pa60 ? jeste da je novo novo, ali po meni pa60 ima mnooogo kvalitetnije dirke. pa da cujem vas ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
u pravu si druze cak pa60 ima pripremu za HD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
To su jako slicne klavijature,nema neke bitne razlike osim mozda dirki.
Ja bih pre uzeo polovan,ali dobro ocuvan PA60(lepse izgleda od PA50 i bolje dirke).
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
ok hvala puno momci, tako sam i ja mislio, idem u potragu za pa60
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kupi pa60...A ako hoćešimamja PA80 za 800eura...Radi sve ispravnoskupa saFMC-karticomi sređen za svirku...Aako ti se više dopadapa60 uzmi njega...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Sve je stvar ukusa sta god da uzmes neces se pokajati, naravno provjeri ispravnost prije svega. Pozzz
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Goran91 moj ti je predlog druze da ti za te pare lepo kupis nekog gema npr. wk6, napunis sempolvima i sviras stvarno klavijaturu a ne igracku. Barem meni je ton korga pa50/60/80(bez kartice) odvratan. Ili uzmi neku kombinaciju kao sto sam ja nekad koristio pa50/60+neki jeftiniji sempler.To ti je moj savet, pozdrav.
Promijenjeno od daliborkorg (07.08.2008 u 03:28 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2007
Downloads: 833
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]() Citat:
Ja kolikom dugo idem po restoranima i svirkama nikad nisam vidio neku drugu klavijaturu osim korga a ti gemovi su proslost. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Ja prijatelju sviram pa1xpro, a svirao sam i pa60 pre 4god. pa80+kartica pre 3 god. i pa seriju znam u prste sta god te zanima. A nemoj da podcenjujes gema jer je on za pa50/60 zakon. Sa gemom wk6 dobijas 32mb sample rama+2mb fabrickih a ja svirku bez semplova ne bih mogao da zamislim. Kakav je bubanj na korgu pa50/60?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, pa50, pa60 |
|
|