|
|
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Evo da se pohvalim, skinuo sam ova oba kolca
![]()
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nisu teska a lepa su kola.Privukao si mi paznju sa njima pa sam ih i ja skinuo,oba za 15 minuta.Pozdrav skoricanik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Svaka cast momci.Nisam preslusao ova kolca ali znam ove momke sto ih sviraju pa mogu da pretpostavim kakva su.Bravo zsimonovicu za rekordno vreme!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Citat:
poZz Molio bih moderatore da prebace temu u TEHNIKE SVIRANJA...ako nije problem...Sto vise se prica o ovim kolima - odosmo od foruma gde sam postavio...please ![]()
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (14.06.2008 u 21:14 sati) Razlog: Molba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nije mi problem da skinem ova kola kad sam ranije svirao klavirnu harmoniku.Isao sam na takmicenja u Soko banju,Sivu i na Krnjevcevo takmicenje u UB gde sam osvojio drugu nagradu.U Soko banji sam bio stalno cetvrti posto nisam hteo da podmazujem parama.Misa Mijatovic,ono ciciste je uzimao pare,Djokic itd.Djokicu je jedne godine roditelj jednog takmicara pljunuo u lice i pred njim iscepao diplomu svoga sina.Ma svasta ima tamo.Bane Vasic mi je dao lepe ocene.Tad mi je aplaudirao Dragan Zvakac i upoznao se samnom i mojim roditeljima i tako.Da ne pricam vise,misli ce neko da se hvalim.Nisam taj tip.Nego,lako je skinuti kolo kad se ima predznanje.Pozzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Skoricanin,da slucajno nemas bas sto sad koristi Joca klavijaturista na Fantomu x6,sto svira sa Borkom.Znaci,radi,prebi.Bas gitara original,ne bi nikad provalio da je klavijatura.Mnogo mi se svidja,voleo bih da je imam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Decko na Fantomu je za svaka cast.
Em zvuci em zna da svira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
izvinite sto pisem off ali cini mi se da se orkestar ne zove vise tigrovi vec je sad orkestar Dragana Ćirkovića Ćire
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Joj evo opet slusam pa decko sa Fantom...BRavooooooooo...car!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kolca, orkestar, tigrovi |
|
|