|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
dobar dan svima!ja bi imao jedno pitanje za vas.sviram harmoniku vec dosta dugo,imam weltmaisterku.zelio bi ju promjeniti i kupio bi ili guerrini superior 2 president ORO ili dallape supermaestro.sviram vecinom svatovske pjesme u stilu Hot line,Maesrtal,Nocne lutalice itd.po vama koja harmonika od te dvije ima ljepsi zvuk za takve pjesme??hvala svima!
|
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
pozz MATO procitaj temu "KUPUJEM HARMONIKU" tu je KRESO napisao veoma poucnu temu o harmonikama pa kad to procitas mozda te prodje zelja za guerrini ili dallape ...puno pozdrava i obavezno procitaj......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
puno hvala na odgovor,jel ima jos netko koji mi moze dati svoj savjet?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 01.07.2008
Downloads: 26
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
![]() |
![]()
Pozz. Moras isprobati nekoliko harmonika i slusati da vidis sta ti treba i sta ti se svidja!
Imao sam Excelsior, Weltmeister cantora, Dallape, Guerrini superior2 i superior3 a sad sam ostao na president oro! Sve su sa duplom kabinom! Dalapa je ako volis sevdah i mekane i njezne tonove dok Guerrinke imaju tvrdji i konkretniji ton i malo su univerzalnije sto se tice repertuara! Ako ti treba pravi stroj probaj Settimio sopranni artist i Scandali super IV, skupe su ali i vrijede! A ja sam osobno i prezadovoljan sa Guerrini PRESIDENT. Nadam se da sam makar malo pomogao! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Downloads: 76
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
znas kako prijatelju - bez sumnje i jedna i druga je dobra i u svakom slucaju mnogo bolja od te koju vec imas, ali sad su u pitanju nijanse...npr - dallapa = mercedes, guerini = audi, pa ti vidi sta vise volis... pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Scandali-BMW...Itd...Pemda ja imam harmoniku Veltmeister Supitta (stara oko 30 godina) i mogu ti reći da je nebi dao NI ZA JEDNU drugu...Jedino bi za Banetovu Scandali...Al do tebe je daodlučiš šra da sviraš-nemoj kupovati harmoniku zbog marke već kupuj zbog zvuka,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Downloads: 76
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ma u pravu si ti...al opet treba da pogledas sta najbolji harmonikasi sviraju (koje marke) i da i ti tako nesto uzmes...pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
A evo tu i mileta,pa gdje si mile!!!!
Opet Ja Tomo!!! ![]()
![]() |
#9 |
Banovan!
Downloads: 26
![]() |
![]()
Nije stari Scandalli bez razloga oko desetak milja eura, a president (stari) oko 4-5! A to, "vidi sta muzicari sviraju" je isto stvar ukusa! Npr. S postovanjem B.Djokic; svira Sonola, isto kao Guerrini al nije guerrini, a harmonika radi bolje nego neke guerinke! A sto se tice Weltmeister supite, Vrhunska harmonika sa kvalitetnim bugari tonovima i vjerujem da super radi!
Najbolje je da se isproba sve sto se nudi i uzme ono sto ti se zaljepi za srce! Lijep pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
A ja moju Settimio Soprani juce odneo na stimovanje.... Sta li ce od toga da ispadne, sam Bog zna! Inace, stara je ravno 40 godina! Skoro pa baka!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
jedno, pitanje |
|
|