|
|
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.03.2005
Mjesto: switzerland
Godina: 45
Downloads: 861
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa800-cz1000,cz230s,cz5000,cz3000,cz101,-roland alfajuno2,korg prophecy,yamaha dx9..roland xp50...
Interesi: glavni hobi,heineken i rubin vinjak,,pa onda:karlovacko,lasko,tuzlansko i jelenko obavezno..
![]() |
![]()
evo nesto sam procito ako je istina o ovome,
Poznati folk pevac Tomislav Colovic (59) iznenada je umro juce u pet ujutro na autobuskoj stanici u bifeu "Kod Buca" u Kraljevu. Uzrok smrti za sada nije poznat. Čolović se pojavio na estradi početkom sedamdesetih godina, a najveću popularnost je doživio sredinom osamdesetih godina kada je snimio ploču sa pjesmom "Mali mrav" koja je dostigla milijunske tiraže. Čolović je snimio desetinu albuma za Produkciju gramofonskih ploča Radio televizije Srbije, među kojima su bile i šaljive pjesme poput pjesama "Majka Muju šišala na struju,"Profesore, danas me ne pitaj" i "Deda babu gleda, a baba se neda". Posljednji hit Tomislava Čolovića, koji je uglavnom sam komponovao svoje pjesme bio je "Niko ili neko". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Neka mu je laka crna zemlja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Nemam reci
![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
uuuff raja ovo je pa strasno osobno sam poznavao MALOG MRAVA-TOMU kao i SABANA BAJRAMOVICA pa i druge neugasne zvijezde nase estrade i teska srca moram reci da mi je ne samo zao nego se i bojim jer smo neka generacija koja je nekako zajednicki krenula u ove estradne vode,ali SVE STO DODJE JEDNOG DANA I ODE.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Ova tema već postoji!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!