POTREBNA POMOĆ.PROBLEM SA PREBACIVANJEM BOJA SA PC NA T3
Prijatelji,kolege molim Vas za pomoć.Imam problem oko prebacivanja boja sa PC-ja u moj T3.
Kupio sa MIDI TO USB kabel u Nemačkoj (sa jedne strane USB priključak za PS a sa druge dva petopolna priključka jasno označena MIDI IN i MIDI OUT).Povežem PC sa klavijaturom aktiviram program SENDSX,odaberem u MIDI OUT box-u šta prebacim klikne F4 (ili SEND) imam poruku na ekranu da to negde ide ali u T3 NE!Međutim obrnuta transakcija radi!!!
KAda iz KOrga hoću da prebacim ("Dumpujem") u PC sve ide OK i na T3 stoji da je proces u toku i MIDI IN box u program SENDSX se puni.Isključnio sam i mogućnos neispravnosti MIDI IN priključka na T3 je pri povezivanju dve klavijature radi midija sve radi OK.Napominjem da i ova j kabel što imam ima u sredini i adapter sa tri signalne lampice USB-MIDI IN-MIDI OUT i preklopnik USB-MIDI THRU.KLada povežem PC sa T3 sijaju samo lampice USB i MIDI OUT dok MIDI IN ne sija!!!
Molim stručne ljude,ma sve ljude dobre volje, na ovom forumu da mi pomognu!!!! Da li je u pitanju neispravan kabel?
Unapred zahvalan,Spale
|