|
|
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Danas sam čuo tu pjesmu,tražio sam po netu al je nema,pjesma ide ovako nekako: "Vozovi i vlakovi,ko mješani brakovi....kada čovek postaje čovijek...." koliko sam čuo pjeva neki Neša i Jasmin....
Ako netko ima tu pjesmu,molio bih da mi se javi ili na MSN,Private Message ili Skype. Pozdrav i hvala.
![]() |
#2 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Jel to ova pesma?
Ja živim od belog hleba Ti živiš od bijelog kruha Za složnu pesmu nam treba Samo malo dobrog sluha. Ma pesma i pjesma su jedno Ko cun, camac il barka Pa zar nije sasvim sve jedno Tisuća ili hiladarka Pa zar nije sasvim sve jedno Tisuća ili hiladarka Vozovi, vlakovi Ko naši mješani brakovi Neka mi neko pokaže znak Gdje voz se pretvara u vlak Vozovi, vlakovi Ko naši mješani brakovi Neka mi neko pokaže znak Gdje voz se pretvara u vlak I neka mi neko pokaže znak Gdje voz se pretvara u vlak Bez bjede i bez bede Igrajmo drmeš, plešimo kola Jer jednako se jede Kraj trpeze i kraj stola Isti kolosjek, ista pruga Za sve ljude za sve ljude I voz i vlak i drug do druga Čovjek neka čovek bude I voz i vlak i drug do druga Čovjek neka čovek bude Vozovi, vlakovi Ko naši mješani brakovi Neka mi neko pokaže znak Gdje voz se pretvara u vlak I neka mi neko pokaže znak Gdje voz se pretvara u vlak Cujemo se na Private!!!
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Toooooooo je ta pjesma!!!
Buraz jel postoji kakav MP3!!??
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ha!
Nisam cuo pesmu, ali text je odlican
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
TI mora da si gledo emisiju Nedeljom u 2...I sam sam gledao tu emisiju i ta pjesma je bila JAKO izkritikovana sa strane neznalica...Inače odi na DC++ tamo imaš sve živo samo se konektaj na koji hrvatski hub...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Alix,pogodio si....gledo sam Nedjeljom u 2
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |