|
|
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.06.2006
Mjesto: usa(privremeno)
Godina: 57
Downloads: 138
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: sve sto ima dirke...
Interesi: muzika,muzika,muzika ...
![]() |
![]()
"plava macka crni macak znao nas je ceo Cacak,
Kroz sljivike i vrzare ,mrsio sam kose plave....." Ako neko prepoznaje text i moze da pomogne - molim vasu pomoc. Mislim da peva Era ali ni to nisam siguran a text mi treba za subotu. Sto se muzike tice ,slozicu nesto u dvojci,otprilike ,ma bice u redu. Hvala kolege !!!!(i koleginice)
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa800
![]() |
![]()
neznam tekst ali mozes to naci koristeci internet ovdje necemo spominjat druge sajtove jer ovo i nije mjesto za to malo razmisli druze poz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
E da ga mogu naci ikako drugacije ne bih vas ni gnjavio svojim problemima.
Ali hvala ti ,bas si mi otvorio oci...... Ima li jos neko?
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Prijatelju..!?
-Jes' ti siguran da tako ide text..?! Pogledao sam sad i na internetu,-zaista je nema... Potrudicu se da ti pronadjem do veceras batke... Moj komsija ima zapisanih dosta textova... A,-pogotovo te stare pesme... 'Ajde pa se cujemo...
"Ne cini drugome sto ne zelis sebi"... Promijenjeno od jmilan (15.05.2008 u 17:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
I meni treba tekst...Mislim da pjeva Era Ojdanić (nisam siguran) a pjesma ide ovako:
Traktor,traktor,traktorče,vozi Mile traktorče, vozi mile kola fina,prava limuzina... Ako ko ima pjesmu ili rječi bio bi zahvalan... I da upitam ko pjeva ovu pjesmu (i ako može ko da pošalje) ide ovako: Ja sam mister Bata,imam 3 zanata,četvrti je dio mene volim ljepe žene... Gornje pjesme se traže ovdje u kafani gdje radim (već 2 puta momci dolazili da naruče a mi ih ne znamo pa nam momci malo zapjevali nebil se podsjetili a mi žive veze šta i kako)...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Za ovu pesmu...
"Ja sam mister Bata,imam 3 zanata, četvrti je dio mene volim ljepe žene..." Za sad pise da je peva... "Zoran Kulina"...
![]() |
#7 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Alix Traktorce su ti braca Bajic a ovo drugo ti je deo iz Gare imas vise verzija.
A mogao bi i da otvoris novu temu ![]() Znaci za mene ipak nema leka e pa,sta je tu je -bice,ne znam tu pesmu ali ako moze neka zamena.......he,he Ipak,ako se neko seti i ako zna na sta mislim neka se javi... Inace,Milane ,tekst ide bas tako.(iz kog dela Panceva si? ) Pozdrav wuk013!!!!!
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Wuki,-Banatsko Novo Selo brate,
-al' nekad prespavam kod drugara u Pancevu,-centar... Ti..?!
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
To ti pjeva MILIJA MILIC- Plava macka, crni macak. Poslao bi ti je, ali znas pravila...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
koja, ovo, pesma |
|
|