|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Belaj boy
|
![]()
Da li neko zna nesto o Tyrosu 3,bilo kakvu informaciju?Pouzdano se zna da izlazi na jesen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.03.2006
Mjesto: R_dam (NL)
Godina: 45
Downloads: 729
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
61 keys with Toch Response and After Touch
• 128-voice polyphony • 1312 Voices incl. 23 Mega Voices • 47 Super Articulation Voices and 5 Super Articulation 2 Voices • 450 Styles with 4 variations • 7 Slider for Real-Time Control e.g. for Drawbar-Organs • Great Graphic-12.1 inch Colour-Display for score, lyrics and text • Harddisk-Recorder: Play 2 Stereo Tracks / Rec 1 Stereo Track • Microphon-connection and Vocal Harmony • USB 2.0 Technology: USB-to host and 2 x USB-to device • LAN-Port for Internet Direct Connection (IDC) • Video-Out and RGB-Port • brandnew Tone-Generation • new Live! Concert Grand Piano • new Mega Voices • new Super Articulation and Super Articulation2 Voices • new Sweet!, Cool! and Live! Voices • new Drumkits • more and new Styles • new DSP-Blocks for Styles • enhanced Harddisc-Recorder • 9 Slider for Real-Time-Control • USB 2.0 Technology and LAN-Port
Živjet ću kao nitko drugi da bih poslije živio kao nitko drugi. Promijenjeno od kristian (30.06.2008 u 12:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Eto ga na...opet 5 oktava,sve sam čeko da izađe sa 76 tipki al opet sam razočaran
![]()
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala Bogu sto nisu ovog puta propustili slider za laksu kontrolu
![]()
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.09.2006
Mjesto: Svud po malo!!
Downloads: 2902
Uploads: 2
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Klavir
![]() |
![]()
kolika li ce mu biti cena,i nadam se da ce ispraviti sve nedostatke koje ima t2,kao na primer mesanje roma i rama u drum kitu sto je veoma bitno.
Promijenjeno od milan84 (30.06.2008 u 03:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.03.2006
Mjesto: R_dam (NL)
Godina: 45
Downloads: 729
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Cjena bi trebala da bude oko 500 euroda skpulji od predhodnog.(€3800,37 )
Pozz...
Živjet ću kao nitko drugi da bih poslije živio kao nitko drugi. Promijenjeno od kristian (30.06.2008 u 10:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
sigurno mora da je monstrum po ovim specifikacijama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Belaj boy
|
![]()
Mnogo je to jaka cena za nas iz ex-yu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Belaj boy
|
![]()
Danas sam bio u Mitros musicu u Bgd,i kaze mi prodavac da ce Tyros 3 da kosta oko 5000e,verovali ili ne!!!!!Samo sto nisam pao u nesvest.Kad sam ga pitao da li ce da padne cena za Tyros 2,kaze covek,da nema sanse jer je pojeftinio sa 3200e na 2600e i da je ta cena poklon od boga,cist minus za firmu itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
2600 E. poklon ??!!! Za klavijaturu koja se pojavila okt.2005 ??!! Pa oni su neverovatni !! Ali ima i ljudi koji nazalost nasednu na price. Pa ja sam moj Tyros2 platio NOV, 2400 E,i to pre dve godine,a nije ispao iz kamiona.
![]() A 5000 E za Tyros 3 ? Jedino da mi sam pravi i daje baksis. Mada ne verujem da ce mu to biti cena,barem ne kod nas. Vidim da ga ljudi preko vec kaparisu i da ce biti oko 3200-3500 funti. Mnooogo. Pogotovu ako su tacne ove specifikacije koje su se pojavile. U svakom slucaju,videcemo. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
Oznake |
tyros |
|
|