|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.05.2008
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika, Glas, Keyboard
![]() |
![]()
Poz. Ljudi,
Ovih dana se razmisljam da kupim EM2000, cuo sam da je solidna klavijatura, doduse da ima neke probleme sa ekranom... Ja sam do skora imao G800, pa bih Vas zamolio da mi iznesete neko misljenje o tom synth-u, npr. kako mu funkcionise rad sa ritmovima, u smislu da li mogu da se direktno pozivaju, ili kao na G800 moraju da se stalno ucitavaju, i da li su mu boje slicnije G seriji, ili ima onih lepih bubnjeva sa VA serije? Generalno se nisam susretao sa tom klavijaturom do skoro, i imam neke ponude relativno povoljne. Kazem "relativno" zbog toga sto ne znam pravu cenu, tako da bi i oko toga trebao pomoc! Hvala unapred! Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
G-1000 je bolja opcija za iste pare!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Hm...
-A,ti bi bas Roland..?! I ja bih mozda pre kupio G1000... -Iskreno... Mada,mozda bi trebao nekog korga da kupis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Isto ti radi kao g-1000...samo je hiljadarka po meni bolji izbor,kao što kolega kaže...imaš 16 mesta za ritmove koje upišeš i stoje ti u klav,i kada je ugasiš,ostalo pozivaš sa ZIP-a...nema ni jednu boju sa VA serije....više ti tonski podseća na g-800 sa nekim doradama i poboljšanjima...svakako puno bolja sprava od g-800...s tim da ti g-1000 ima istu dirku kao g-800 a em2000 ima manju i mekšu dirku,kao na g-600...g-1000 mislim da možeš naći za manje,više oko 800 evra i to bi ti bio odličan izbor...ubaciš posle HD i cepaj...
Što se pozivanja ritmova tiče imaš dva načina koji su brzi..putem performansa,memorišeš boje,ritam,tempo itd,jedno dugme i sve ostalo je njegov posao,par sekundi i gotovo...ili preko LINKA,na mestima za LINK odrediš koji ritam da poziva,opet jedno dugme i to je to...a sve to vreme imaš na raspolaganju 16 ritmova koji su ti na dohvat ruke...tu sam svojevremeno uvek imao "dežurne" ritmove i to je to...ma sprava radi ubitačno... Nadam se da sam ti bio od kakve takve koristi...:-) Promijenjeno od Vule (10.05.2008 u 11:22 sati) |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
nemas sve setove bubnjeva kao na VA seriji koliko znam nemas V drums setove na em 2000 ostalo mislim da je isto.
Ja bi uzeo EM 2000 ipak je novija i laksa u odnosu na G1000. Sve sto te zanima u vezi EM2000 obrati se milanceshow on je prostudirao do kraja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
Ja imam EM2000 i nemam problema sa njim....
1) Uzmi EM2000 jer je novija klavijatura...... 2) EM2000 ima 5 oktava i lepsu dirku (po mom udusu)... 3) 16 ritma mu ostaju u memoriji ,a ostale vuce sa zipa. Na tebi je da odlucis ,pa ti vidi ............ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
kako misliš novija?
I još jedno pitanje...kolega reče da je lakša...nisam siguran baš? |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Matori,-koju god da kupis,-dobro je...
-Samo polako,-mojne nigde da zuris... Sacekaj i ostale,-mozda i iskusnije, da cujes sta ce da kazu... Pozdrav,-ziveo !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]()
Da ti malo olaksam pri izboru klavijature,roland G1000 i EM2000 su isti instrumenti
samo sto je EM2000 spakovan u manje kuciste sa 5 oktava i sa zvucnicima! A boje i ritmovi su im skroz isti! ![]() Naravno za razliku od G800 oni imaju ZIP disketu sa koje mozes da ucitas mnogo ritmova, sto nije slucaj kod G800!
![]() |
#10 |
Kao kod kuće
|
![]()
pitas kako novija,pa pogledaj godinu proizvodnje G1000 i EM2000 i bice ti nadam se jasno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kupovine, oko, pomoc |
|
|