|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.11.2007
Downloads: 1670
Uploads: 8
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 7 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Zanima me dali pa50 moze da vuce semplove preko usb midi cabla iz fl studija7 na sledeci nacin.
-da se ucita sound font player traka kojoj bi se dodelio ch10 za vucenje semplovanog bubnja,da se fabricki korgov bubanj iskljuci -da se ucita druga traka kojoj bi se dodelio ch9 za vucenje basa po potrebi u ritam sekciji. -da se ucita sledeca traka i dodeli joj se ch1 recmo i da je to kanal za uper1 i da se u njoj moze svirati sempal recimo za solo i da moze da se pomesa sa uperom2,3 na kojima bi se ostale korgove banke za sviranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Naravno da moze...samo trebace ti SF2 player u compu za to.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Ne treba mu SF2 player,zato jel u Fruity Loops-u več ima player,otvori meni tamo gdje su ti VST syntevi i potraži "DIRECT WAVE" on ti otvara SF2,a možeš i direktno ubacit SF2 u neku od slobodnih traka.
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.11.2007
Downloads: 1670
Uploads: 8
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 7 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
znam da ima svoj sound font player i veoma je dobar, nego mogu li se izgasiti ovi kanali na korgu, a da se cuju na komp da idu preko sf2 semlove
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Naravno da moze, ides u sint na Preferences u onim Pages napred je negde i gde ti
pise internal stavis na external te trake koje hoces da prekines.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fl7, semplovi, sf2, studiju |
|
|