|
|
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nasao sam mp3 od ove pesme..zahvaljujuci Crni i Fico...peva MINA.
Jer to njena pesma ili prepev? I naravno ako ima neko original da mi posalje. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Gordana Stoicevic-Pusti me da nadjem srcu lek
Promijenjeno od milanceshow (19.04.2008 u 22:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.03.2005
Downloads: 1265
Uploads: 15
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
prepev...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eto Milance poslao mi pesmu, hvala puno.
Ova Gordana A. imala strasno jaki stvari, prvo "zagrli me ti" sad i ova... Nisam znao..pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
cudi me da nisi cuo do sad za nju, Goca je stara pevaljka.......
pozzz care
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Saobracajni Inspektor
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
Sramota je da na primer ti ne znas Gordanu A. a ne ja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ma nije care sramota nego sam mislio ti ko stari muzicar da si cuo za nju no nema veze ionako je nema godinama pa sad kada su ovi novi tipa dzenana i ostalih poceli da prepevavaju i furaju njene pesme svi se setili i Goce Stojicevic.....
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma jok brate mi smo mlada generacija...mada znam mnogo stare srpske pesme i sevdah
al moram reci da kad procitam ovde neki naslov pesme tacno nemam pojma od nje... Al zato evo kad pitam stari moj on sve zna...al se rodio on u bivse SFRJ kad je sve bilo jedno. Jebiga...Sad nije sve jedno...NECTAR...ha..ha..ha.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
lek, nadjem, pusti, srcu |
|
|