|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.10.2007
Downloads: 98
Uploads: 4
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Po prvi put javljajuci se na ovom sajtu htjeo bih da prvo pozdravim sve one koji su su pokrenuli ovakav vid uzajamne saradnje i naravno one koji ucestvuju u svemu ovome.
Ne znam jeli ta tema vec bila, ali bih htjeo postaviti pitanje i da li je vec neko ima problema sa istim a to je "povremeno krcanje na lijevim zvucnicima, a tako isto se cuje kad se spoji na mixetu.Ja sam pokusao sa kontakt sprejom na master potenciometru, ali nije nesto veliko pridonijelo.Sta bi moglo biti u pitanju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ako se to isto cuje na njegovim zvucnicima a takodje i na mixetu spoljno onda mora da
bude nesto unutrasnje u OSu, samplove ili RAM module, ne znam tacno sta moze biti.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.10.2007
Downloads: 98
Uploads: 4
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
To se pojavilo mnogo kasnije od instaliranja OS verzije i RAM modula i jedno vrijeme se privremeno utaji dok nakon nekog vremena ne pocne ponovo zezati
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Buraz pitaj Mikija majstora iz Kg i resices problem
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Znaci nije do semplova, nije do OS, znaci da je do memorije promjeni module memorije i trebala bi biti rjesena stvar. Ako te jos nesto zanima slobodno se javi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
To "krcanje" je znak slabog RAM-a...E sad ako kažeš da nekad ne "krca"...Onda je moguće do ton generatora ili se kojii IC-spoj pregrije i posljedica njegovog "ŠUMA" je to cviljenje...U svakom slučaju ako ne pomogne zamjena RAM-a odnesi ti to brate u KORGOV ovlašteni servis gdje ti ljudi zamjene potreban dio i stvar zaključena...Batali ove i one servisere...korgov serviser zna se šta je...PozdraV!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa1x, problem |
|
|