|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.07.2009
Downloads: 32
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
trebaju mi akordi od to mi nije trebalo ako vam nije tesko da napisete ali mi treba u originalu a moze i kako vama shtima
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.08.2009
Mjesto: Orehovica
Godina: 38
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 30 puta u 26 Postova
Instrumenti: Fender Stratocaster, Ovation Celebrity CC67
Interesi: sviranje, pjevanje...
![]() |
![]()
evo akordi, valjda je to ta pjesma koju trazis,nisi naveo izvodjaca, a i tekst bi bilo dobro da postavis...
uvodni akord: Fsus4 b------------------------------- Ja nisam ona sto bi pala na koljena --------------------------Es7 a znas da nisam nikog tako voljela -As-f-Ges--------------b a ti,.......ime mi ne spominjes Es7-As-Ges---------------b a.... ti, od mene glavu okreces c------------------------------ Ja nisam ona sto bi stope ti ljubila -------------------------------F7 znas da je ljubav samo korak do ludila --B-As------------c a ti, ti mi blago nudio F7-B--As-------------------c a.. ti, svijetlo u mrak pretvorio Ref. c--------------- Da zalupim vratima ---------------------- i pobjegnem ti bez traga B----------------------------- nikad mi ljubav nije manje znacila As---------------------------- moju si srecu svu u bol pretvorio --G----As-------G--B-As a to mi nije trebalo, dragi c---------------------------------- I da me udaris pred svima ne bi boljelo B----------------------------- ja cu po svom' ma koliko kostalo As--------------------------------------- mogu da biram dal' da ne stanem, il' potonem --G----As-------G--f-----B a to mi nije trebalo, o-o-o-o-o ----------------c a to mi nije trebalo d Ja nisam ona sto bi pala na koljena ---------------------------G7 a znas da nisam nikog tako voljela --C-B--------------d a ti, ime mi ne spominjes G7-C--B-----------------d a...ti, od mene glavu okreces Ref. d--------------- Da zalupim vratima ---------------------- i pobjegnem ti bez traga C----------------------------- nikad mi ljubav nije manje znacila B----------------------------- moju si srecu svu u bol pretvorio --A----B-------A--C--B a to mi nije trebalo, dragi d--------------------------------- I da me udaris pred svima ne bi boljelo C---------------------------- ja cu po svom' ma koliko kostalo B---------------------------------------- mogu da biram dal' da ne stanem, il' potonem --A----B-------A---g-----C a to mi nije trebalo, o-o-o-o-o ----------------d a to mi nije trebalo
![]() |
Favoriti |
|
|