|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.12.2008
Downloads: 189
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
pozdrav svima.
zanima me roland g70,tj,kakav je u odnosu na yamahu pro9000,nju imam i radi mi odlično,ali bi mjenjao za g70,pa me zanima dali je bolja mašina,znam da je novija od yamahe,sa kako radi naspram nje na razglas,dali je lakše programiranje,ubacivanje ritmova,pa molim vas koji ste imali jedno i drugo da mi kažete svoje mišljenje. HVALA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja da biram, uzeo bi G70, ali da imam gore još jedan solo sampler
Roland je uvjek bio močan na razglasu, ako te samo to zanima onda nećeš pogrešiti Mislim da ako već furaš yamahu, bolje ti je da uzmeš tyros 2 ili 3, lakše će ti biti
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Nisam koristio pro9000,ali kao Rolandovac mogu da ti kazem da G70 radi ko sat na razglasu!
Dobro je sto nisam pristrasan! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@ milanche
![]() ![]() @robertos Ni jedan od navedenih modela nije poznat po tome da se loshe cuje na razglasu ![]() O cemu se radi,zasvrbelo ti pa bi menjao ili je znatizelja..? Ne vidim neki drastican korak ako bi te dve klavijature menjao...ako vec promena onda kao sto je boychek napisao-gore jednu za solo. @Boychek moj Jeste tyros 2 dobar izbor ali je ipak kudikamo skuplja varijanta nego trampa kako je robertos napisao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Bez obzira sto sam veliki ljubitelj Yamaha aranzera dacu glas ipak za Roland G70. To je jako jako dobra sprava. Poslusaj par demo snimaka od ljudi koji je imaju (npr. Medino bend) i ako ti se svidi take it.
![]() A sto se semplera tice, skoro da mu ne nedostaje jer su stvarno dobro uradjene boje. To je moje misljenje. Pozzz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ne bih se složio da G 70 izlazi bolje na razglas od 9000 pro.Što se tehničkih mogućnosti tiče 9000 pro je bolja.Ima sve što i G 70 + 65 MB semplova,a nije baš toliko ni starija.Najbolje je da sam čuješ,uporediš i odlučiš.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.03.2009
Mjesto: Zemun
Downloads: 589
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: pa3x i triton le
![]() |
![]()
Ja biram g70.Veoma mocna sprava!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
definitivno yamaha 9000 pro...licno sam imao g70 i nimalo mi se nije svidio..dosta lose solo boje a bubanj nista bolji od g1000...moje licno iskustvo bez ljutnje kolege koje ga sviraju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nishki
|
![]()
@alenmo
Naravno da i ti nisi pristrasan! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
I tako po ko zna koji put...jedan u klin drugi u plocu dok se svi ne izredjaju a odgovora kao i obicno NEEEEMAAAAAA...mozda sevne neka varnica,svadjica,kartoncic,bananica i to je sve sto ovakve teme mogu da donesu,nista vise...
...a na kraju kome se sta dopada on to i svira i voli bez razlike... Nego,'ajte jos malo zakuvajte da podelimo te banane pa da se razilazimo,vec je kasno? ![]() Promijenjeno od Vule (19.02.2010 u 23:35 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|