|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ljudi trebo bi sad da uzmem TR-a...pa bi zamolio nekog malo da me posavjetuje.. ima li kakvi nedostataka,mana.....i sve o njemu,hvala svima......
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
slobodno kupi ja imam LE a mislio sam sad kupit TR ,ima dosta prednosti kao sto je USB prikljucak i SD karta kao sto ide u fotoaparat a kod LE ona velika nema je nigdje vise kupit,u ostalom identicna mashina kao Triton LE sa malim izmjenama.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.03.2006
Mjesto: Nemacka
Downloads: 637
Uploads: 0
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozz raja juce sam kupio siguran sam da je odlicna klavijatura samo imam problem neznam kako da ubacim boje u njega neko mi kaze da moram da kupim extra RAM i da mu ugradim da bez toga nemoze opet neznam da nisam neki format koristio sto u njega neide.Na download sekciji sam skino boje u KSF formatu u pokusam da ih LOAD al mi dodje memory overfull (prepuna memorija) kako mogu da to odradim unapred hvala svima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Moze samo pitanje dali Ide u TR isto EXB-SMPL kartica jel paše od LE...
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
EXB-SMPL pase od LE u TR samo to nema nikakve veze sa ubacivanjem boja i semplova
bitno je dali ima ubacenu EDO-RAM memoriju 72 pin to su stare memorije pasu od starih kompjutera da bi ubacio set pozeljno bi bilo da ima 2x32MB memorije i ja sam svoj kupio bez memorije pa sam muku mucio dok sam nasao. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 11.12.2007
Downloads: 201
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
TR ima veoma losu klavijaturu! Ako si u mogucnosti kupi korg extreme! Extra klavijatura, pogotovu ako si solista! TR je mnogo "zilav"! Imao sam ga i prodao, pa sam kupio Extreme! Odmorio sam se!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
kolege ajde mi sad recite koliko bih ja morao nadoplatiti za TR. ako dajem svoj LE full opremljen s koferom.mislim da nebi bilo više od 100eur...
![]() |
#8 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
![]() Ja sam se libio malo izmedju TR i Extreme. Za moju svirku bi i TR bio sasvim dovoljan, posto pored mene u bendu imamo i gitaru, bas i bubnjeve. Otisao sam sa parama u dzepu da kupim TR i cim sam spustio prste na klavijaturu NAJEZIO SAM SE! ![]() Na kraju sam, naravno, pazario EX, pa nek` kosta sta kosta... ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
"Pokrij se onoliko koliko si dug" normalno da uvjek ima bolja i skuplja,TR je dobra klavijatura i nije toliko skupa ,naslednik LE-a uz male promjene kako sam vec rekao....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nemoraju se bezmislene postove pistai, covjek je pitao o LE i TR. Ako je tako onda
i EXTREME ne valja, ja imam 3000$ MOTF XS, imam 7000$ ARP 2600, zar to znaci da i njemu kazem da mora to kupiti? Nemojte uvjek na isto, covjek pita o PSR1500 a vi: NE VALJA TO UZMI T2, IMAM GA JA JOOOOOJJJJJJJ...hajd nek i on plati 40 000$ za PRO TOOLS ili 30 000$ za MIXER ko sto sam ja platio? NE! Kad neko pita kakav je GRAH odgovorite mu to, nemojte mu pricati da je PECENO MESO bolje, il nema para da ga kupi il ne zeli ga. Uzmi ti buraz LE il TR i ako si majstor nazovi sve ove pored sebe sa EXTREMIMA pa nek se cesaju po usiju. Izazivam koga hocete od vas ko ima TRITON EXTREME da napravi bolju boju, bilo kakvu, MOSS, RAM il ROM od onu sto cu ja napraviti na obicni KORG XP50, bez nikakvih SAMPLOVA i MOSS koji ih nema. Sint nece nista za vas uraditi, nego vi trebate za njega. Pozdrav
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg |
|
|