Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Internet škola sviranja > Tehnike i teorija

Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku!

Alati tema Display Modes
Star 28.09.2009, 12:40   #1
senadm
Početnik forumacije!

senadm's Avatar

Registrovan/a dana: 04.11.2008
Downloads: 272
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
senadm befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard pitanje u vezi orijental stila sviranja

Pozdrav svima,

Interesuje me orijetal stil sviranja...Dugo sam bio harmonikas pa sam sada klavijaturista i vise sam zavolio klavijatre nego harmoniku...Medjutim nisam bas vijest sa orijental muzikom mislim djelimicno je znam svirati...forspile odsviram, harmoniju i podlogu nadam se da tacno odsviram ali me malo zezaju inprovizavije i tzv...zavrtanje sa pitchom...Koristim harmonikaske trilere uglavnom...micine vezne kemisove vezne trilere itd...ali nikako mi u uho ne ulaze ovi orijental...slusao sam amzu...kristale i druge bugarske bendove i klavijaturiste ali nikako da odsviram kako treba da ga zavrnem da ga osjetim sto kazu da razbijem casu kad cujem....pa dali ima neko ko bi mogao da mi objasni kako da sviram ovaj stil sviranja jer je zaista veoma tezak ako ne i najtezi u nasoj narodnoj muzici

unaprijed zahvalan
senadm je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:11

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije