|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 124 puta u 112 Postova
![]() |
![]()
Za vlasnike Korg Pa aranzera- izasao novi Pa Manager v3
Besplatna test verzija 2 tjedna Na Korg stranici |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1685
Uploads: 11
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
hvala kolega na informaciji L.P
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
ima li gdje objasnjenja za sto tocno on sluzi i kako se radi s njim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.06.2016
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Zdravo i hvala na informaciji. Da li ovaj menadzer moze za bilo koji PA i ako postoji neko objasnjenje kako to radi gde ga mogu nabaviti? Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 124 puta u 112 Postova
![]() |
![]()
KORG PA Manager v3 Released
KORG PA Manager Version History +PA4X / PA4X OR Support +PA3X OR Support +PA600 QT Support +Automatically Import ANY related User Sound / DK from other SETs +Automatically Copies necessary Sounds and re-maps original locations +NEW SET creating capability +New SAMPLE Editor +New Re-Designed SAMPLE Manager +New Re-Designed PCM Manager +New Re-Designed FILE Viewer +PA300 Sample SUPPORT +STYLE Manager - Detect the User Sound Size of a Style +STYLE Manager - Option to Copy a Style without Importing User Sounds +STYLE Properties - Now displays all available CVs *STYLE Properties - Some Styles displayed incorrect Tact - Fixed +PAD Manager - Factory Bank Support +PAD Manager - Local Bank Support +PAD Manager - Option to Copy a Pad without Importing User Sound *PAD Manager - Reports are now created much faster +SAMPLE Manager - .KSF Korg File Import Support *SAMPLE Manager - Improved .KMP MultiSample Support with SMF1 Header +MULTISample Manager - New Zone Selection added +MULTISample Manager - New Quick Sample Select Window added +PERFORMANCE Manager - Option to Copy a Performance without Importing User Sound(s) +SOUND Manager - Add/Remove OSC Layers +SOUND Manager - Edit OSC Trigger Mode Added +SOUND Manager - Create New Sound 'Menu' +SOUND Manager - Export Individual DK User Samples to .WAV *SOUND Manager - Reports are now created much faster +File Viewer - Export Reports as .CSV +Czech Language Support Added +Hungarian Language Support Added +Romanian Language support Added +Slovak Language support Added +Right Click > Cut Option Added +Date / Time Creation Date is shown where applicable +Much Faster SET Export - Saves a SET within a few seconds +Improved PA80 Support *Overall improved speed performance *Internal Stability improvements Try your Free 14 Day Demo: https://www.korgpamanager.com/download |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Kolko para nemam komp da pogledam?
Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
jel se moze u pa manager 2 sve zavrsiti da ne ulazi se u klavijauturu pa3x? znaci tipa imam set celi pun 256, da iz tog seta izvadim ritmove sto mi ptrebau sounde i preformance sa istim programom u drugi NEW SET prazan , msm da me spase sporog ucitavanja semplova iz seta u korgu u prazan korg? i kako se to radi ima li kakav video, nisam nikad radio sa tim programom. osim da pregledam nazive u nekom setu stilova.
![]() |
#8 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.806 puta u 1.354 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Postoji demo verzija programa pa probaj, zato je tema i postavljena.
Na webu (link je isto tako postavljen u temi) imaš više videa, samo treba kliknuti na njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
jos kad bi ti znao da sam ja prvi na balkanu postavio p2 full menager (kojeg sam nasao u orjental worldsu s privatnog akonuta i tu verziju danas svi imaju)... jel ti mislis da sam ja pocetnik ? samo na pitanje nek mi neko odgovori ko zna, znaci na pitanje koje sam postavio i to je sve.
![]() |
#10 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.806 puta u 1.354 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ako baš želiš direktan odgovor. Ne može.
Ovo je program koji ne komunicira s klavijaturom već možeš jedino baratati materijalima na računalu, a koji se nalaze u setovima. Dakle, bez preslušavanja istih na klavijaturi. A što je to p2? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|