|
![]() |
#1 |
Suludi Moderator
|
![]()
Vozdra, interesuje me samo ko naravno je makar probo tu klaviajturu! Dali ima iste tipke kao i Pa1Xpro!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Vozdra, probao ja i nema istu dirku kao Pa1Xpro već bolju!!!
Isto onako otežana, samo malkice manja i samim tim brža i lakša za soliranje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
E Alene....da Bog da ti nju kupio. Majke mi moje, bio bi sretan i presretan da to dobiješ i da se konačno nasviraš ko čovjek. Ako i ne 2Xpro, ne fali ništa ni 1Xpro jer znam da bi tebi ova tipka legla ko Šargi motka a i sint je velik i moćan kakav baš tebi i treba jer nisi nizak i žgoljav i da si zajedno sa krevetom težak 35 kg. Tebi treba moćna sprava da moćno izgledaš na svirci i zato na PA800 i ne pomišljaj...jaranski savjet...poz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suludi Moderator
|
![]()
Jelde hehehe! Znaci tako za tipku mislite! Sletio sam neki para pa cekam sad da izadze pa500 nebil ova dvojka malo dole pala pa uzimam! Neznam jos polako!
Hvala na odgovorima, pozdrav,Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Pa ako si sletio na neki para sto ne podjelis to sa nama ebo sebe, zar moras odma sint?
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Cao!! Ja imam vec px 2 vise od 3 mjeseca tipke su mnogo mekse od px 1 klavijatura je super, opasna stvarno.Ima veliko minne vise effekata i tako dalje mnogo je dobro klavijjatuura.//Sanel
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pro |
|
|