|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Pozdrav SVIM CLANOVIMA FORUMA
S R E T N A N O V A 2008 ZIVEO FORUM Pomozite ljudi dali neko zna sta je sa kolegom Sanelom iz USA trebaoje dami posalje main-board za Triton Le pa ga nema Ako neko zna neki polovan al u dobroj funkciji nek mi javi Pozz. Car Mirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
A jesi li mu ti platio za to?
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
sretna ti nova NEDIME 2008 G.
zelimti mnogo uspeha i velko bogatstvo da Nedima poslaosam novce 28 11 2007 i u Banku su rekli da je sve ok da ima 14 dana kako su pare stigle. Lepo da pratis temu ja Nedime nemogu da uspostavim kontakt sa njim Pozzzz. Car Mirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Sretna nova i tebi isto...sad mi fino reci koji Sanel. Kao prvo ima jedan Sanel koji je vec
nekoliko njih vrlo dobro zajebo, i po 1500EU...dalje...ima onda drugi Sanel koji je nas jaran ovdje na forumu il takozvani BLUSA...ne vjerujem da bi on to uradio al nikad neznas. Reci ti prvo koji Sanel pa cemo sve polako.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Ljudi nemogu vjerovati da netko takvo sta moze napraviti to je stvarno bezobrazno ako je vec nekoga zajeb... treba saznati tko je taj i trebalo bi ga kazniti a to se moze saznati tocno preko ziro racuna u banki...kolega ako si uplatio pare na taj racun fino otidi u banku i zatrazi da ti dajju sve podatke o tom racunu na kome je i gdje tocno zivi tako je najlakse mislim imas pravo saznati kome si uplatio...pozzz.
Sretna Nova 2008 svim kolegama sviracima neka vam je sa srecom i vama i vasim obiteljima i naravno neka vas klavijature sluze... pozdrav od klavijaturiste....
![]() |
#6 |
Suludi Moderator
|
![]()
Sretna NOVAA SVIMA! Nedime jaro nebi reko da je Blusa nas Sanel! Milion posto nema njega ni traga ni glasa ima vec pola godine haman se ozenio milion posto!
Blusa nije znam garant! Pozdrav,Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Pozdrav svim postenim Forumcima evo ovako to mi je poslao taj Gospodin
Standard AW: main board Pozdrav, Posto je ja vec imam tako da ti mogu odma poslati zato sam i napisao ponudi koliko mislis da vrijedi. Mogu ti dati za $250 jer i onako bezveze mi stoji a nemam koristi od nje sviram pa80 i pa1xpro. Ako ti odgovara mogu ti je slati odma nakon uplate, a broj banke je ispod. # Sanel Rakovic # Account Broj za slanje: 121107451 # Routing Broj: 243374218 # Ime Banke: Northwest Savings Bank # Adresa: 121 W 26th Street # PO BOX 3308 # Erie PA 16508 ( Ja cu sada scenirati uplatu i neznam dali je mogu metnuti tu da svi vidite radi pravila FORUMA. imam jos jedan post od njega mogu takodje postaviti Srdacan Pozzz. Verni clan Car Mirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.05.2006
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Eh, druze... ocito nisi prvi koji je nasjeo kod Sanela. Evo ti jedan od citata sa jednog drugog foruma:
"Pozdrav svima,znam da nije ovo pitanje za ovde ali stvarno mi treba pomoc!!!! Da li neko poznaje "smajo32" to mu je nik na yumidi-ju,kupio sam harmoniku od njega a jos mi se nejavlja!!!! Pa ako neko zna njegov phone da mi posalje da ga nazovem da vidim u cemu je problem!!! Nadam se da se nisam presao!!! inace se nalazi u americi-podaci: Sanel Rakovic 548 West 29th St Erie PA 16508 usa Unapred zahvalan!!!!!" A ovo mu je navodno broj telefona: 1-814-8743030 Puno srece ali mislim da se mozes oprostit sa novcima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Bruka i sramota nista drugo,stvarno mi je cudno da ljudi imaju srca i duse da varaju posten narod na ovakav primitivan nacin,gospodine mirko pogledaj te sa svojom bankom dali vam moze izaci u sustret da podnesete neku tuzbi protvi tog kretena.Kako ljudi nemaju pametnijeg posla da na posten nacin zarade neki dinar,nego se jos uvjek sluze sa onim nasim balkanskim forama zajebi postenog pa kako mu bude.
ZALOSNO!! ovakvo nesto procitati da se desava,a jos zalosnije dozivjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
blusa
Registrovan korisnik Registrovan/a dana: 07.12.2005 Postovi: 320 ![]() ![]() Pozdrav, pogledacu sutra druze jer inace ako si upoznat sa bankama da im treba par dana da se rasciste kada se posalju sa banke na banku.. inace cujemo se jos na msn.. Malo posto nova godina stize pa se sprema a imam jos nekih svirki pa mora da se uci pjesama zato slabo posjecujem sad forume kao i dosta nas odavde.. Eto onda cujemo se jos do tad pozdrav. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
Oznake |
triton |
|
|