|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.07.2005
Downloads: 12
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Postovani,
ima vec dosta vremena kako sam pronasao ovaj sajt (na svoje veliko zadovoljstvo)! Pogledao sam na brzinu sta sve imate i ceo koncept mi se vrlo dopao. To je nesto novo i bazirano na fer igri. Naravno, prijavio sam se za super-clana itd itd, ali... Ljubazno mi je odgovorio gospodin Milorad i ja sam njemu poslao do sada nekoliko mailova iste sadrzine-jer mi posle toga ni na jedan nije vise odgovorio. U mailu sam trazio neka objasnjenja vezana za sajt. Interesovalo me je kako da uploadujem a kasnije i downloadujem nesto. Pitao sam sta se moze postaviti a sta skinuti?! U svakom slucaju-i pored uputstva koje sam pronasao a koje detaljno objasnjava kako se vrsi upload-nisam do dan danas uspeo da uradim bilo sta. Ja jednostavno ne mogu da pronadjem taj famozni folder CLANOVI DOWNLOAD-UPLOAD Sat god da uradim - nailazim na blokadu i jednostavno sam bespomocan. Zato ovim putem molim da mi se neko obrati i korak po korak mi objasni sta da radim! Takodje molim g. Milorada da mi se javi i da mi, ako je u mogucnosti, odgovori na ona pitanja koja sam mu uputio. Mislim da ce korist za sve biti visestruka, jer ja nemam nameru samo da skidam, vec i da postavljam ono do cega s vremena na vreme dolazim. S postovanjem-Goran! p.s. Imam KORG PA80! _____________________________________ Premeshteno iz odeljka KORG u Komentare i pitanja Vaxter |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
milorada, ostaleproblem, postovanog, sve |
|
|