|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav svima....Evo skinuo sam ovu pesmu, pa ako neko moze da mi potvrdi ove akorde koje sam skinuo da li su tacni i eventualno me ispravi ako sam negde pogresio....Trudio sam se da ih skinem po originalu sa videa dole....Original je iz Hmol-a....Najvise me buni drugi red u strofama....Nisam 100% siguran da li je tacan....Ovo ostalo bi trebalo da je sve OK....
![]() http://www.youtube.com/watch?v=a2W86W6vCGI Hm----------------------A Sto se mora, znam, mora se -------------D----Em sto je lako tebi lako je ------------Hm------A sto je tesko meni teze je --------Hm---A---Hm sto je tako tako je Hm---------------A Lepo se obuci i odlazi -------------D-----Em nek svi vide ko im dolazi ----------Hm-------A ne misli na nas i na kraj --------Hm---A---Hm budi uvek kao zmaj Refren: Hm-----------D Budi lep, budi jak --------------Em za sve druge mrak --Hm----A----Bm-- nemoj da me brukas Hm----------D i da umrem ti ja ----------Em ni to nije znak --Hm----A----Hm-- da treba da kukas Hm------------D Samo napravi krug ----------Em za minut si tu --Hm----A----Hm-- do naseg starog kraja Hm----------D tu te cekaju jos ------------Em dve karte za nas --Hm----A----Hm-- do izgubljenog raja
[IMG]http://dc613.*******.com/img/_agad48s/s3/0.4491904543559744/Roland_2.jpg[/IMG] Promijenjeno od gitar (24.01.2014 u 13:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Hm---------------A
Lepo se obuci i odlazi ------------Em------Hm- nek svi vide ko im dolazi Hm----------D- Budi lep, budi jak -------------A-- za sve druge mrak A---------------Hm- nemoj da me brukas Hm----------D i da umrem ti ja ---------A--- ni to nije znak A-------------Hm- da treba da kukas |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala kolega @gitar....Na ovaj deo gore "nemoj da me brukas" sam bio stavio lepo Hm, ali nzm sto sam u glavnom tekstu gore stavio Bm....Nije mi jasno, ali u svakom slucaju hvala na ovim ispravkama....To je to....Evo paste-ujem tekst za kraj po originalu za ovu pesmu da se ne ispravlja ako nekom bude zatrebala:
Indira Radić - Zmaj (Hm) Hm----------------------A Sto se mora, znam, mora se -------------Em-----Hm sto je lako tebi lako je ------------Hm------A sto je tesko meni teze je --------Hm---A---Hm sto je tako tako je Hm---------------A Lepo se obuci i odlazi -------------Em-----Hm nek svi vide ko im dolazi ----------Hm----------A ne misli na nas i na kraj --------Hm---A---Hm budi uvek kao zmaj Refren: Hm-------------D Budi lep, budi jak --------------A za sve druge mrak --A-----------Hm-- nemoj da me brukas Hm------------D i da umrem ti ja ------------A ni to nije znak --A----------Hm-- da treba da kukas Hm-----------D Samo napravi krug -------------A za minut si tu --A-----------Hm-- do naseg starog kraja Hm-----------D tu te cekaju jos -------------A dve karte za nas --A-----------Hm-- do izgubljenog raja ![]()
[IMG]http://dc613.*******.com/img/_agad48s/s3/0.4491904543559744/Roland_2.jpg[/IMG] Promijenjeno od AcaG600 (26.07.2013 u 00:15 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio AcaG600 za ovaj koristan post: | backo1 (30.03.2017) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.02.2016
Downloads: 2034
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
1.
hm--------------------A------ Sto se mora, znam, mora se ------------D---------em sto je lako tebi lako je -------------hm--------A sto je tesko meni teze je -------hm---A----hm sto je tako tako je hm--------------A---- Lepo se obuci i odlazi -------------em----hm---- nek svi vide ko im dolazi ---------------------A--- ne misli na nas i na kraj -----hm---A---hm budi uvek kao zmaj Refren: hm-------------D Budi lep, budi jak --------------A---- za sve druge mrak ----------------- nemoj da me brukas hm------------D i da umrem ti ja -----------A-- ni to nije znak ----------------- da treba da kukas hm-----------D-- Samo napravi krug ------------A- za minut si tu --------------------- do naseg starog kraja hm-----------D-- tu te cekaju jos -------------A- dve karte za nas -----------------A/hm do izgubljenog raja 2. Da je vreme, znam, vreme je sto je bilo uvek bilo je sto ce biti tebi pripada meni vise nikada Lepo se obuci i odlazi nek ti sve za rukom polazi ne misli na nas i na kraj budi uvek kao zmaj Ref. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Da napomenem, FORSPIL ove pesme ,nikog nisam cuo da svira kako treba, prvenstveno harmonski. Ako se svira pesma iz h mola, duz celog forspila ide bass u H i nigde vise, a ritam gitara pravi harmoniju, na aranzeru se mora koristiti bass inverzija, cak ni tako se ne moze odraditi tacan gitarski hvat, ali bar moze zazvucati . Cisto i to da napomenem kad se prica o akordima u ovoj pesmi.
Sledeći član vam se zahvalio Vex za ovaj koristan post: | romario (12.07.2016) |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 78
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
U vezi forspila ove pesme, ako se svira na aranzeru jel tokom cele pesme se drzi Hm ili ne, posto sam probao sa promenom akorda tokom forspila i ne zvuci nikako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|