|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo prvo da se izvinim ako sam ponovio temu ali stvarno nisam mogao naci ono sto me interesuje!!!
Evo ovako...Zanima me nacin ubacivanja celog NOVOG seta u klavijaturu! Da pojasnim: Imam neki set ali mi nije po ukusu pa sam resio resetovati celu klavijaturu i zapoceti sve ispocetka! Ali pre nego sto to uradim, zeleo bih probati neke setove odavde sa sajta! E sad, jel treba da ucitavam svaki sempl posebno sa tog seta ili kako vec da dobijem ceo taj set sa sve semplovima na mom Le-u! Ako moze neko da pojasni to, dobija odma pivo od mene....!!! ![]() Hvala unapred kolege! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
jednostavna stvar formatiras svoju karticu skines set sa sajta odzipujes ga i stavis ga na svoju karticu stisnes load PCG i imas novi set u klaviaturi
![]() ako hoces da sastavljas svoj set od vise setova imas program koji sam postavio u down sekciju zove se Le Libby program sluzi prebacivanju PCG fajlova iz jednog u drugi PCG
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala druze.... Imas pivo na sledecem skupu forumasa!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3617
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Da ne otvaram novu temu imam pitanje vezano za ubacivanje seta ne Le.Iz kog razloga moram formatirati karticu,ne smem direktno na kartici da oznacim sve foldere i obrisem??? I ja bih ubacio novi Set,ovaj sto je na kartici mi se ne svidja.Imam citac,i sve ostalo.E sad me interesuje da li mogu direktno da obrisem na kartici neke od foldera sa semplovima i direktno iskopiram neki drugi Sempl sa fajlovima KMP,KSF,a da pri tome ne formatiram karticu ili svakako moram da formatiram? Nadam se da me razumete. Hvala.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2008
Downloads: 533
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
![]() |
![]()
Normalno da ne moras da je formatiras svaki put kad hoces da snimis nesto novo.Ako ti je vidi kompjuter i triton sve radi kako treba.I ja sam samo brisao foldere kada sam pravio set,i radilo je bez problema
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Nemanjam za ovaj koristan post: | nemanja 1982 (21.06.2012) |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3617
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Ok,hvala ti puno. Ja bih recimo obrisao npr. folder sa semplovima KSF I KMP recimo ''Harmonka033'',a ubacio neki drugi sempl sa fajlovim KSF u jednom folderu zajedno,a KMP posebno.Da li ce mi prepoznati klavijatura taj novi sempl,pri klasicnom ucitavanju ili je postupak nesto drugaciji? Hvala jos jednom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2008
Downloads: 533
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
![]() |
![]()
Kada budes ucitavao tvoj set trazice ti taj sempl harmonika033,ti mu udari skip sa nekim od onih tastera ispod ekrana,bice neki F? sada se ne secam koji i nastavice dalje da ucitava.Kada zavrsi ucitavanje moraces naknadno da ucitas taj novi sempl koji si dodao.Sredis taj novi sempl sve to kako si naumio,obrises karticu ako nemas dovoljno mesta,sacuvas svoj set sa tim novim semplom i to je to.
Evo ti vec tema postupak je isti kao na triton le http://www.yu-midi.org/forum/showthr...#axzz1yQGaG82c Promijenjeno od Nemanjam (21.06.2012 u 22:12 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Nemanjam za ovaj koristan post: | wojakorgm3 (28.06.2012) |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.10.2015
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Da li neko zna gde mogu da preuzmem kosmajac set?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|