|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Intersuje me jel pa800 moze da ubrzuje tempo na loops ali u real-time dok svira zajedno i ritam i sve...znaci kad ubrzas sa tocakom da se ubrza i tempo loop istovremeno???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Moze.Loadujes loop(sound mode,pa onda record,pa load),uradis mu time slice(menu,time slice),snimis ga na user,onda odes (bez gasenja klavijature)na edit ritma i onda na menu pa import,uradis groove i onda se vratis na pocetnu stranu gdje pravis/editujes ritam i tu ga ubacis na neko od mjesta,drum,perc,ac1 itd...Napomena ovo vazi za drum i percusion loopove koji ne mijenjaju tonalitet.Ovo je najkrace moguce i to je sustina.Znaces sa ovim i sam,ako ne budes javi se na msn pa cemo polako.
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Igorcina..hvala...
Znam nacin ubacivanje lupova u pa800 ali interesiralo me dal je to za jedno tempo samo pa nije me odusevilo..ali ako kazes da moze onda ok hvatam se za posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
moze bas kako je napisao slice-ujes ga pa u edit ritam ubacis groove i on ti ga ubrzava zajedno sa ritmom bez greske jer kada mu uradis slice automatski ga podeli i pise ti koliko ima bpm i tako ga i u ritmu cita
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da super stvar ova Time Slice...mislim da pretvara udarce od lup kao midi zapisi svaki posebno...i sozdaje multisemple...
Nego... Vidim da ovde gde se importuju Groove imam vise imena koje vise ne treba mi...kako se brise to...ne mogu da nadjem?Znaci kad ides import groove daje ti imena koji groove da importujes....e od njih da izbrisem kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
loops, tempo |
|
|