|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]()
Pozdrav kolege
![]() Sta da uradim da mi Chord+Lower bude uvijek ukljucen? Nesto sam probavao,ali uvijek mi ostane Chord. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suludi Moderator
|
![]()
To mora da ti je do GLOBALA. Ucitaj od bilo kojeg drugog seta samo GLOBAL ili nastimaj sve pa pohrani samo >GLOBAL. Kako se radi, pojma nemam. Nemam 1xpro vec 3 mjeseca, zaboravio sam!
Pozdrav,Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Odeš na MENU,odaberi PREFERENCES,pod MEMORY MODE i prebaci na CHORD+LOWER.
Al memoriraj si to pod neki User Perfomance ili STS,jel kad prebaciš neki drugi User Perf. onda to on promjeni onako kako je memoriran taj drugi User Perf. ili STS.
1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. Promijenjeno od vingula (13.11.2007 u 11:45 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Aha...znaci mora se i to sacuvati uz svaki novi performans koji se napravi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Ne moras uz svaki samo na prvi,onaj koji ti dodje kada tek upalis klavijaturu.Tako mi se cini,nisam bas siguran.
''This time next year we'll be millionaires'' Promijenjeno od igorcina065 (13.11.2007 u 12:28 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Ok,danas cu da probam pa sutra javljam jel to to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
E da,ja sam si postavio na onaj prvi Perfomance User program pa kad mi se upali klavijatura sve mi je namješteno kako treba,pa kad radim druge Perfomance,koristim sve postavke sa tog PRVOG Perfomance Prog. samo mjenjam ritam i soundove (boje,zvukove,semplove -kako god) i efekte,tako da nemoram sve ispočetka riktat (slagat).
![]() |
Favoriti |
Oznake |
chord, lower, pa1xpro |
|
|