|
|
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
znam da se nekome dize kosa na glavi kada cuje BEHRINGER ali bih ipak hteo da cujem misljenje za ovaj woofer, iznosi me 400fr nov, i ubacio bih ga u kombinaciji sa 2x EV sx300 i dynacord powermate miksetom, ili predlog za neki polovan woofer u ceni do najvise 500fr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Ja neznam sto se svi mrste na beringer , radi to super .... kao sto svi koriste korg aranzere , a tyros i psr s serije , ubice , mnogo punije i vedrije izlazi saund na kutijama .... Bas binovi ili ti woferi , isto ti je to , moze on biti i dinacord , pa mrka kapa , sve to zavisi koju ces mu frekventnu karakteristiku , dovesti , mora da ima neku el skretnicu i snagas , ... po mome kad koristis i te navedene kutije , ma pun pogodak ........
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
ovaj model je aktivan znaci da mi snagas tu nije potreban, meni bi uglavnom trebao jedan samo da bude tu blizu mene i da zagrmi malo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Slazem se sa kolegom gaganom, radim cesto u jednom lokalu gdje ima jedan slican aktivni bass bin, na koji se i ja kopcam. posto posebno vucem bass pedalu i bass gitaru, na aux ih izvucem, i zadovoljan sam kako to beringer ispucava. Noviji modeli behringera, mogu fino da se kose i sa EV kutijama. Ali opet sve je do štima. Pozdrav.
![]() |
Favoriti |
|
|