|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
zdravo svima !
evo i ja se malo snjimio da vidim kako se cuje ovo sto ja derem hehe ! imam samo malo kameru i mogu po minut samo svirat! nije to to ali ipak bi volio koji komentar cut pa ako ocete prokometarisite i mozda dajte koji savjet !!! uskoro ce novi snjimci s pravom kamerom doc !!! pozdrav Promijenjeno od Vaxter (29.10.2007 u 00:05 sati) Razlog: Premeshteno u svashtaru! Prva! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Super brate svidja mi se samo malo uspori tempo, sve ti je prebrzo moras paziti na to nisu svi gosti atleticari da mogu plesat uz to. ostalo je sve 5. to je moje misljenje nemoj zamjeriti. Gori gori srce tempo ti je u orginal pjesmi na 96 ti sviraj na 100 al nemoj brate 140 .Pozdrav
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Super je, nemoze biti bolje, samo uspori malo a Emina bi ti preporucio da sviras u
SASA a ne u RUMBA...plus prebrza.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.10.2007
Mjesto: Novi sad
Downloads: 442
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Yamaha tyros 3 & Korg Tr
![]() |
![]()
Svidja mi se kako ti rade klavijature, imam ja dosta ritmova za yamahu i setova za korga pa ako zelis mozemo sa razmeniti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
hvala vam na komplimentama !
ma nema sta zamjeriti Gala, nema zato problema! znaci misljenje je misljenje i barem u tome necemo lagat i ljutit se! to za brzinu da jednom reknem : ja mislim da sam spomenuo da mi kamera samo jedan minut moze snjimat, pa zato ja malo ubrzo da sto vise mogu svirat !!!! hehehehe ;-) ali ja mislim da cu uskoro dobrit parvu kameru pa ce bit originalni tempo :-) to sto je spomenutu za razmejnu nema problema imam i ja jos vise fini stvarcica za obe klavijature !!! nedime da iskreno kazem nisam jos isprobo emina s sasa da osviram oprobat cu ! inace mmoram uz to da kazem da obazavam rumbu u svakom slucju :-) hvala jos jednom pozdrav Promijenjeno od Roso (29.10.2007 u 06:35 sati) Razlog: nesto zabravljeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nije Lose Ali Moze I Dosta Bolje
Moras Usporiti Ritmove I Svirati Trun Brze Od Originala A Najveca Nauka Je Svirati Sto Sporije Jer Ko Zna Skroz Da Uspori Svaki Detalj U Svirci On Je Majstor Samo Nastavi Sa Svirkom I Uzivaj Kad Sviras Pozdrav
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
ma extra je ispalo samo malo sporije ali je extra!!! POZDRAV
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
svaka cast prijatelju......jel to citav koketov album..heehe.....vec interesujeme koju farbu koristis na Emini i jeli s tercom.......sve najbolje
![]() |
#10 |
Banovan!
|
![]()
sta da kazem hvala puno jos jednom !!!!!! svima !!!
mr. eko eh to ti je boja Mono Sax od DX 11 u Tercu iz A dura ! nema problema hvala vam jos jednom ! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
1500, korg, psr, roso, yamaha |
|
|