|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.10.2013
Downloads: 79
Uploads: 6
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 60 puta u 57 Postova
![]() |
![]()
Evo ispisao sam akorde za ovu pjesmu,neka iskusnije kolege isprave ako ima gresaka
![]() Ti prelepa zeno - Nemanja Stevanovic (Dmol) Dm-----Gm--------------------Dm-- Ko sam ja , ko si ti, posle svega Dm---Gm---------------Dm- Predugo bila si zivot moj Dm-Gm----------------------Dm--- Hteo bi da si tu , vrag mi ne da Dm----F------Gm------Am-- Da ti ponovo okrenem broj Refren: Dm---------Am---Dm----------Am--- Ti prelepa zeno,andjele mog pakla F-------------C-----------Dm---------Am- Od kad sam te sreo,ja bez tebe nisam ceo Dm-----------Am-----Dm-----------Am--- Za vazduh se borim ,mrzim sto te volim F----------C------------Dm---------A-- Neko me je kleo sto sam tvoje usne hteo Nemam plan , idem sam protiv sebe Osmehom krijem sve poraze Nemam s kim ,nemam gde posle tebe Moje tuge jos ne prolaze Refren: Ti prelepa zeno,andjele mog pakla Od kad sam te sreo,ja bez tebe nisam ceo Za vazduh se borim ,mrzim sto te volim Neko me je kleo sto sam tvoje usne hteo Ti prelepa zeno,andjele mog pakla Refren:2X Ti prelepa zeno,andjele mog pakla Od kad sam te sreo,ja bez tebe nisam ceo Za vazduh se borim ,mrzim sto te volim Neko me je kleo sto sam tvoje usne hteo |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Belmo za ovaj koristan post: | Yikwo (05.01.2014) |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Bb------------C----------Bb--------Am-
Od kad sam te sreo,ja bez tebe nisam ceo |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | Yikwo (05.01.2014) |
![]() |
Favoriti |
|
|