|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Drugari jel ima neka druga varijanta da se uplati donacija ,osim preko pay pala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.04.2012
Mjesto: Dublin
Downloads: 85
Uploads: 20
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA50,Roland E50
![]() |
![]()
Trenutno nema, PayPal je naljbolja opcija jer su sigurni i ne uzimaju puno provizije.
Problem je sa korisnicima koji ne mogu preko PayPala, možda bi se moglo dodati OneBip(uplata preko mobitela) ili bankovna transakcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.07.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 1046
Uploads: 12
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PAX3
![]() |
![]()
Vjerovatno bi se povečao broj donacija kad bi moglo preko mobitela.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Organizovao sam neke humanitarne akcije ovakvim servisima, pa slučajno znam kako funkcionišu stvari.
Skoro svi ovi servisi uzimaju čak 70%, i to su tada uzimali od dobrotvornih priloga za lečenje. Tako da, od toga bi servis koji pruža uslugu sasvim lepo zaradio, a nama bi se možda za godinu dana skupilo za jedan mesec hostinga. U svakom slučaju, nije baš najbolja opcija. U jednom trenutku sam razmišljao o moneybookersu, tj Skrillu kako se zove sada, ali nemam vremena da napravim sistem za doniranje ovim putem. PayPal sada postoji u svim ExYu državama, tako da Skrill nije više neophodan. Uz to, račune plaćam PayPalom tako da je najbolje da se novac direktno uplaćuje na njega, kako ga ne bi pojele banke transakcijama. Inače, postoji mogućnost donacije banktransferom, ali je nerado pominjem jer je PayPal opcija koja najviše odgovara svima, a najmanji se procenat novca gubi.
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Ok hvala na odgovorima ,videcu ovih dana da uplatim
![]() Dodato: Drugari ja uplatih donaciju ,kako da dobijem pristup downloadu Promijenjeno od lagunabend (28.10.2013 u 10:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|