|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.06.2006
Mjesto: BiH,I.Sarajevo
Godina: 42
Downloads: 438
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Weltmeister Supita
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Pozdrav kolege!
Jedan prijatelj mi je prije neki dan kupio karticu za pa80,ali nije flash vec RAM kartica sa arapskim ritmovima.Kada je stavi u klav. normalno vuce ritmove i boje sa nje,ali sa nje nemoze nista da izbrise niti da na nju snimi,kao da ima neka zastita.E sada pitanje je dali postoji mogucnost pomocu racunara da se ta zastita skine i da se na nju snime novi ritmovi i boje odn. semplovi? Velika hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Moguce je da je zashtita i hardwareska, da je samo prekidach, ili shta vec, ispod neke nalepnice pa se ne vidi, Ili je ugradjeno unutra, shto je onda malo zeznutije.
Probaj da je stavish na neki card reader na komp, pa cesh videti shta ti javlja. Ako je hardwareska zashtita, a ne mozesh da nadjesh bilo shta shto ti lichi na zashtitu, jako je teshko da to sredish, ako ne znash shta radish...
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.05.2004
Downloads: 454
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
Gde si kralju to kupio? Koliko je kostalo i koliko je Mb. Bas me zanima. A sto se tice tvog problema ne verujem da mozes pojedinacno brisati kao i sa Flash. Moze samo format pa je punis iz pocetka. Takodje ako se radi o kucistu kao standard flash kartica za PA80 ne verujem da ces naci citac za komp. Barem ja nisam uspeo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.06.2006
Mjesto: BiH,I.Sarajevo
Godina: 42
Downloads: 438
Rekao HVALA: 3
Instrumenti: Weltmeister Supita
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Na klavijaturi se nemoze nista odradit sto znaci da se mora na komp,znaci izbrisat je i ubaciti novo nesto!Pod uslovom da se ta zastita ukloni.Prijatelj je platio cini mi se 120km,a za kapacitet neznam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
to ti je sigurno od 8 mb,to je ta cijena arapskog seta i da znas da nemozes nista s njom.....to su te kartice koje nemozes brisati,kako je tako je...probaj je vratit
![]() |
#6 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Postoji program za Korgove karte da ju izbrises ili formatiras ako ne uspijes sa njim neces ni kompjuterom .Program se stavi na disketu i ubaci u sint i upalis sint i program te pita sta zelis da uradis .To je jedina varijanta ja na PC nisam mogao sa kartom ama bas nista jer ju PC nije prepozno da bi mogo sto god uraditi odma ti trazi driver koji neznas gde bi nasao.
Ako ne nadjes program za kartu javi pa cu ti ja poslati. fico |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kartica, pa80 |
|
|