|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.03.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Zanima me dobra , preporuka koju miksetu koristiti za svirke, Znaci sa 10 kanala minimum ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.12.2012
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg T,Fantom Xa,yamaha tyros 2
Interesi: ne radim nista,a pravo da vam kazem nemam ni kad....
![]() |
![]()
je bih ti licno preporucio Dynakord powermate1-1000,dobar mikser za nase uslove a za tu cenu,lak za stelovanje i nedaj boze neku opravku.pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
bas njega sam i gledao po oglasima, i cena je bas takva u kakvim mogucnostima i jesam . sa novcem , no zanima me jel su zadovoljni pevaci,i muzicari tim mikserom? inace rentirao sam ozvucenje I rentiram i dalje ali sve sam to radio bez velike miksete sve su bile male dvokanalne .. pa sada hocu i nju da kupim da se spremim za sezonu da mogu i tu vrstu rente da pruzim ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
koju vrstu svirke svirasi uz koje kutije to planiras?Velika vecina je zadovoljna,ima od toga i boljih miksera ali su tezi za stelovanje,moras imati bolje uslove za rad i ostalo da bi mogao da izvuces maksimum iz tih miksera,dok je ovo odlicna mikseta u odnosu cena-kvalitet,ja sam imao do sad nekoliko,i trenutno hocu opet jednu takvu da kupim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
RCF 312, I F5 binove, Uzivo svirka , narodnjaci kafanska muzika,svadbarska ... Inace ne bih koristio mikser da tera kutije vec samo suv da bude. al i nista mi nece smetati da je sa snagom mixer
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Razumem,nisam znao odmah da ti treba suv mikser,ja o A&H nzm puno da ti kazem,sem da je to u globalu solidan mikser,nekom cak i vise odgovara nego Dynakord,moj ti je savet da ti je najbolje da probas obadve,pa da se sam uveris,i vidis koji ti saund vise odgovara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ali kad pogledam nista mi nece smetati ni mikseta sa snagom, da se koristi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]()
Ako ti vec treba suv mikser bolje ti je da gledas da nadjes neki Allen & Heath wz3 ili GL2200 (24 kanala mikrofonska ulaza sa duplom parametrikom na srednjacima)! To je odlican mikser!
Mozes mozda da skupis jos malo para pa da kupis Presonus 16.0.2, digitalni mikser koji je nov oko 1100e a polovnog bas i nema u prodaji jer se tek pojavio i tesko da ga neko prodaje, usput, on opravdava svaki dinar ulozen u njega! Na njemu imas 12 mikrofonskih ulaza na kojima je dostupan njegov "FAT Chanel" koji sadrzi Hi Pass filter (podesiva frekvencija), Gate, limiter, kompresor i 3-pojasni poluparametricki ekvilajzer. Takodje, pored ovih, tu su jos dva FXa koji imaju odlicne Reverbe i Delay-e i sve ono sto jedna digitalna mikseta nosi sa sobom (memorisanje scena, kanala, efekata, itd.). |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|